Tatlım,abi dedin adama "kız" sevgilin veya sevgililerinde varmış daha neYiğit'le benim haberim var mı bundan?![]()
Tatlım,abi dedin adama "kız" sevgilin veya sevgililerinde varmış daha neYiğit'le benim haberim var mı bundan?![]()
Profilime bakta ağla.Tatlım,abi dedin adama "kız" sevgilin veya sevgililerinde varmış daha ne![]()
Ne var kayda değer bişey göremedimProfilime bakta ağla.![]()
İşine gelmeyince görmemen doğal.Ne var kayda değer bişey göremedim![]()
Şarkıyı sana atması seni istediği anlamına glmezİşine gelmeyince görmemen doğal.![]()
Ahaha sor o zaman istiyor mu istemiyor mu bıktım senden.Şarkıyı sana atması seni istediği anlamına glmez![]()
Bende senden bıktım,git sevgilinin yanına ne istiyorsun YiğittenAhaha sor o zaman istiyor mu istemiyor mu bıktım senden.![]()
Biz istediğimizi aldık canısı artık bırakamayız birbirimizi.Bende senden bıktım,git sevgilinin yanına ne istiyorsun Yiğitten![]()
Ne halin varsa gör amanBiz istediğimizi aldık canısı artık bırakamayız birbirimizi.![]()
Yine beklerim.Ne halin varsa gör amanSeninle dilleşip asaplarımı kaldıramam
![]()
Şu Fikret denen adam sen adam mısın lan ohhh iyi ki kaybettin. Eşine kes sesini diye bağrıyor kadın ağlamaklı oldu.@xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem-
Gelinim Mutfakta konusuna bak. Hiç etiketlere bakmıyorsunKarısına mı adam mısın dedi.![]()
Gelinim Mutfakta konusuna bak. Hiç etiketlere bakmıyorsun![]()
Dövmeler falan,hoş adamFena değil.![]()