Yahu Sıla ile ne ilgisi var bu durumun3.2 milyonu geçmiş
kanal d youtube sayfasında da 1.5 milyonu geçmiş
@sürgünüm @denizz19 (sılaya nanik) @Forumdash
sen sinir ol maksatYahu Sıla ile ne ilgisi var bu durumun![]()
Sinir olmam ki. Bir tarafta yıllar geçse de unutulmayacak bir sanatçı, diğer tarafta yaz sezonunu bile belki zor çıkarabilecek bir dizi.sen sinir ol maksat![]()
şarkı unutulmayacak amaSinir olmam ki. Bir tarafta yıllar geçse de unutulmayacak bir sanatçı, diğer tarafta yaz sezonunu bile belki zor çıkarabilecek bir dizi.![]()
Şarkı da unutulur gider. Ben hiç duymuyorum çevremde böyle bir şarkının adını.şarkı unutulmayacak amaşarkı ile şarkıyı karşılaştır elma ile armutu değil
zaten uzaylılar dinliyorŞarkı da unutulur gider. Ben hiç duymuyorum çevremde böyle bir şarkının adını.![]()
Tamam güzel söylemiş ikisi de ama o kadar da abartılacak kadar değil. Ah bu sosyal medya ah.zaten uzaylılar dinliyor![]()
o sosyal medya olmasa senin beni böyle sev çoktan bitmiştiTamam güzel söylemiş ikisi de ama o kadar da abartılacak kadar değil. Ah bu sosyal medya ah.![]()
İzlemiyorum ki artık epey bölüm kaçırdım okul zamanında sınavlar falan derken. Tamamlamak istiyorum eksikleri ama hiç içimden gelmiyoro sosyal medya olmasa senin beni böyle sev çoktan bitmişti![]()