Aman iyi ki bıraktımAma bölümler bomboş yine düşer yamacı vuran belli olunca oyüzden uzatıyorlar
Aman iyi ki bıraktımAma bölümler bomboş yine düşer yamacı vuran belli olunca oyüzden uzatıyorlar
Vuranı merak ediyorum başka bişeyi değil Çok çok merak etmiyorum umrumda değilSende merak ediyorsun ama
Vuranı işte ama heyecan bitmeyecek bu seferde patron kim diye heyecan edeceklerVuranı merak ediyorum başka bişeyi değil Çok çok merak etmiyorum umrumda değil
aman çekemem bırak sende izlemeyiVuranı işte ama heyecan bitmeyecek bu seferde patron kim diye heyecan edecekler
Üçüncü sezonda olacakaman çekemem bırak sende izlemeyi
Aras popülelliğini bırakmak istemiyor anlaşılan Bu dizi kolay kolay bitmezOlursa erken final
O bundan sonra hep popülerAras popülelliğini bırakmak istemiyor anlaşılan Bu dizi kolay kolay bitmez
Ancak Vartolu'nun bebeğini göstermezler, o zaman bebeğin mi vurduğunu düşüneceksinİlla birisini göstermicekler Kim gösterilmezse odur
Bülent diziden sonucta olabilir İdrisle araları kötüydü Bir videoda onada gelsinBold Pilot vurdu da diyorlardı bir ara
Oğlunu vurduğunu öğrenen İdris baba da Bülent ablaya o meşhur tokadını yapıştırsın bir de oldu olacakBülent diziden sonucta olabilir İdrisle araları kötüydü Bir videoda onada gelsin