keşke biri seni vursa da Çiğdem'i kim vurdu diye tartışsakAaa bu sefer mantıklı bir adayZaten Cumali çok hızlı koşuyordu aynı anda Vartoluyla dövüşürken diğer tarafta flash gibi Yamacı vurup geliyor saniyeler içerisinde gerçekleşiyor olmaz demeyin flash izleyen @mrt-06 @Forumdash demek istediğimi anlamışlardır@sokak sanati @kerem @Sherlock @MasacRE- @MEnes @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @turkuazz
@xemrexxx kendisi vurur ama haberi yokmuş gibi aday listesi oalrak sizleri öne sürer dururkeşke biri seni vursa da Çiğdem'i kim vurdu diye tartışsak
Aman biri vursun da katilin bulunmasa da olur@xemrexxx kendisi vurur ama haberi yokmuş gibi aday listesi oalrak sizleri öne sürer dururBu açıdan bakarsak senarist vuruyor
Vartolun oğlu olucak diğer videoda diyorlar gül gül ölüyorum hayal edinceAman biri vursun da katilin bulunmasa da olur
Aaa bu sefer mantıklı bir adayZaten Cumali çok hızlı koşuyordu aynı anda Vartoluyla dövüşürken diğer tarafta flash gibi Yamacı vurup geliyor saniyeler içerisinde gerçekleşiyor olmaz demeyin flash izleyen @mrt-06 @Forumdash demek istediğimi anlamışlardır@sokak sanati @kerem @Sherlock @MasacRE- @MEnes @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @turkuazz
Vartolonun oğlu yorumları çok komik keşke montaj yapsalarYa Meke, ya Metin, ya Medet vurdu işte amma kastılar.Cumali veya Vartolu’dan biri vurduysa zaten Çukur artık bilim kurgu dizisi demektir.
He ya gördüm, iyice şaşırdılar artık ne yapacaklarınıAaa bu sefer mantıklı bir adayZaten Cumali çok hızlı koşuyordu aynı anda Vartoluyla dövüşürken diğer tarafta flash gibi Yamacı vurup geliyor saniyeler içerisinde gerçekleşiyor olmaz demeyin flash izleyen @mrt-06 @Forumdash demek istediğimi anlamışlardır@sokak sanati @kerem @Sherlock @MasacRE- @MEnes @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @turkuazz
Ben Yamacı videoda vuranları eliyorumHe ya gördüm, iyice şaşırdılar artık ne yapacaklarını
Niye bu kadar uzatıyorlarsa çok saçmaBen Yamacı videoda vuranları eliyorumCelasun , Kemal , Cumali yapmamışŞu Metinde videosu gelsin onuda eleyelim çünkü onun olma ihtimal bile heyecanımı bitiriyor heyecanı yok şarkısı gibi@xemrexxx @MEnes @ömer karataş @Sherlock @serhatt
Yalnız bütün adaylar için çekmişlerdir muhtemelen, o zaman ne yapacaksınBen Yamacı videoda vuranları eliyorumCelasun , Kemal , Cumali yapmamışŞu Metinde videosu gelsin onuda eleyelim çünkü onun olma ihtimal bile heyecanımı bitiriyor heyecanı yok şarkısı gibi@xemrexxx @MEnes @ömer karataş @Sherlock @serhatt
İlla birisini göstermiceklerYalnız bütün adaylar için çekmişlerdir muhtemelen, o zaman ne yapacaksın
Reytingleri tutmaya bir malzeme buldular işteNiye bu kadar uzatıyorlarsa çok saçma
Aman reyting için yapmadıkları klmadı zatenReytingleri tutmaya bir malzeme buldular işte
Ama bölümler bomboş yine düşer yamacı vuran belli olunca oyüzden uzatıyorlarAman reyting için yapmadıkları klmadı zaten
Aman iyi ki bıraktımAma bölümler bomboş yine düşer yamacı vuran belli olunca oyüzden uzatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?