Tipi kurtarır.Hiç sanmıyorumOyunculuk sıfır gibi günlüklere atamayı yapar ancak
Tipi kurtarır.Hiç sanmıyorumOyunculuk sıfır gibi günlüklere atamayı yapar ancak
Yanlış bir gün tercihi. Umarım tutmaz da başroldeki parlağı izlenebilir bir dizide görürüz.@xemrexxx @Forumdash
Oyunculuğu umurumda değil, tipi önemli.Hasan Denizyaran iyi bir oyuncu izle göreceksin
Oyunculuğu umurumda değil, tipi önemli.
İlk başta öyle düşünmeleri lazımdı ama salı boş diye Destan'ı hemen salıya attılar.Ben olsam bu diziyi salı akşamı yayınlardım, tanıtımları ve konusuyla yeni bir 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yaratabilirdi. Hem salı akşamı erkek dizisi için de bir boşluk var.
Cuma riskli olmuş çünkü erkek izleyiciye hitap edecek Arka Sokaklar dizisi var. Ek olarak Bir Zamanlar Kıbrıs ve Aziz gibi ortak kitleye hitap edebilecek işler de var. İyi bir başlangıç yapacaktır, devamı da dizinin senaryosuna bağlı gelişir. Tutacağını düşünüyorum senaryoyu bilmeden, bakalım göreceğiz...
Her hali iyi.Tipi iyi de sadece saçlarının kısa olmasını sevmedim böyle olsaymış saçları
Ekli dosyayı görüntüle 114048
Kesinlikle. Kadrosu güzel olan işlerin aldığı sonuçlar da ortada, gün olarak en uygunu bence pazar değil pazartesi olabilir ve Maraşlı gibi kendisini idare edecek oranlar alabilirdi. Benzer tür olan Üç Kuruş'ta zaten inişli çıkışlı ilerliyor hep.Kadronun bir önemi yok senaristleri güzel ilk bölümü izlerim ama yanlış gün tercihi bence. Pazar daha ideal olabilirdi.
Efsane bir parça.Hasan...
Ekli dosyayı görüntüle 114063
Kesinlikle. Kadrosu güzel olan işlerin aldığı sonuçlar da ortada, gün olarak en uygunu bence pazar değil pazartesi olabilir ve Maraşlı gibi kendisini idare edecek oranlar alabilirdi. Benzer tür olan Üç Kuruş'ta zaten inişli çıkışlı ilerliyor hep.
Beni de ilgilendiren dizi yokBomboş bir gün olacak Cuma desenize 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Beni ilgilendiren bir dizi bile yok, 🤭🤭🤭🤭🤭
Hep bu yuzden kaybedeceksinTipi kurtarır.Ne günlüğü be saçmalama.
Senin paketine bakmadım da ne oldu turşu suratlı.Hep bu yuzden kaybedeceksinPakete bakıyorsun sadece
O yuzden "geziyorsun kucak kucak"Senin paketine bakmadım da ne oldu turşu suratlı.
O kadarını da sağla, sana ve kardeşlerine katlandım onca zaman.O yuzden "geziyorsun kucak kucak"
Elimden geldiğince nafakanı aksatmıyorum zatenO kadarını da sağla, sana ve kardeşlerine katlandım onca zaman.
Aksatırsan başına gelecekleri biliyorsun da ondan.Elimden geldiğince nafakanı aksatmıyorum zaten
Hiç bişey olmazzzzzAksatırsan başına gelecekleri biliyorsun da ondan.
Bir dene de gör istersen.Hiç bişey olmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?