- Reaksiyon puanı
- 14,395
- Puanı
- 860
Aa yazmıyor muydun zatenNeyse tahmin yarişmasına bu hafta bende yazayım gaza geldim
Aa yazmıyor muydun zatenNeyse tahmin yarişmasına bu hafta bende yazayım gaza geldim
Yok, en son neye yazdiğimi unuttumAa yazmıyor muydun zaten. Yaz bence de
Osman Sınav'ın her projesi tutuyor mu? Hoşttt koca bir yalan.Adamın her projesi tutuyor, adından söz ettiriyor bi şekildeTutmazsa kesinlikle başrol üzerinden olacaktir@serhatt da ateşini başka yerde söndürür
------
Adı güzel olsa da slpganı berbat
Aslı kurttur kurdun oğlu kurttur mu neydiHer hayvana çevirebilirsin bunu
Tutmayanlar da adından söz ettiriyorOsman Sınav'ın her projesi tutuyor mu? Hoşttt koca bir yalan.
Başrol parlak dizinin tek tutma sebebi şuan.
Tek o kelime olsa gene iyiTutmayanlar da adından söz ettiriyorEn son dizisi reytingten kalkmadı. O*** p* kelimelerinin sansürsüz yayınlanmasından dolayı kalktı
Kızı yaşındaki kadına aşık olma mı??Tek o kelime olsa gene iyi
Hadi oradan be ne reyting almış saçmalama.Tutmayanlar da adından söz ettiriyorEn son dizisi reytingten kalkmadı. O*** p* kelimelerinin sansürsüz yayınlanmasından dolayı kalktı
Git de bakHadi oradan be ne reyting almış saçmalama.
O kızın ağzından enstrüman sesi çıkarmasıKızı yaşındaki kadına aşık olma mı??Zengin hayatı olur öyle seyler
Biliyorum ben aklımda dizinin reytingleri pandemi ile erken sezon finali yaptı birkaç bölüm yayınlanıp, sezonda geri dönseydi iyice dibi görürdü onlar da risk almak istemediler.Git de bak
Medyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBiliyorum ben aklımda dizinin reytingleri pandemi ile erken sezon finali yaptı birkaç bölüm yayınlanıp, sezonda geri dönseydi iyice dibi görürdü onlar da risk almak istemediler.
adasdsagdhjsakldşs
Görünüyorsa sıkıntı yokMedyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBelki de görmezdi
------
adasdsagdhjsakldşs
Ben ne dersem o, göremezdi.Medyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBelki de görmezdi
------
adasdsagdhjsakldşs
Evet en azından konuşturuyor kendini. Evet başrolleri fazla tanıdık değil. @serhatt'ın ateşi saman alevi gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?