- Reaksiyon puanı
- 14,395
- Puanı
- 860
Aa yazmıyor muydun zatenNeyse tahmin yarişmasına bu hafta bende yazayım gaza geldim![]()
Aa yazmıyor muydun zatenNeyse tahmin yarişmasına bu hafta bende yazayım gaza geldim![]()
Yok, en son neye yazdiğimi unuttumAa yazmıyor muydun zaten. Yaz bence de
![]()
Osman Sınav'ın her projesi tutuyor mu? Hoşttt koca bir yalan.Adamın her projesi tutuyor, adından söz ettiriyor bi şekildeTutmazsa kesinlikle başrol üzerinden olacaktir
@serhatt da ateşini başka yerde söndürür
------
Adı güzel olsa da slpganı berbat
Aslı kurttur kurdun oğlu kurttur mu neydiHer hayvana çevirebilirsin bunu
![]()
Tutmayanlar da adından söz ettiriyorOsman Sınav'ın her projesi tutuyor mu? Hoşttt koca bir yalan.
Başrol parlak dizinin tek tutma sebebi şuan.![]()
Tek o kelime olsa gene iyiTutmayanlar da adından söz ettiriyorEn son dizisi reytingten kalkmadı. O*** p* kelimelerinin sansürsüz yayınlanmasından dolayı kalktı
![]()
Kızı yaşındaki kadına aşık olma mı??Tek o kelime olsa gene iyi![]()
Hadi oradan be ne reyting almış saçmalama.Tutmayanlar da adından söz ettiriyorEn son dizisi reytingten kalkmadı. O*** p* kelimelerinin sansürsüz yayınlanmasından dolayı kalktı
![]()
Git de bakHadi oradan be ne reyting almış saçmalama.![]()
O kızın ağzından enstrüman sesi çıkarmasıKızı yaşındaki kadına aşık olma mı??Zengin hayatı olur öyle seyler
![]()
Biliyorum ben aklımda dizinin reytingleri pandemi ile erken sezon finali yaptı birkaç bölüm yayınlanıp, sezonda geri dönseydi iyice dibi görürdü onlar da risk almak istemediler.Git de bak![]()
Medyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBiliyorum ben aklımda dizinin reytingleri pandemi ile erken sezon finali yaptı birkaç bölüm yayınlanıp, sezonda geri dönseydi iyice dibi görürdü onlar da risk almak istemediler.![]()
adasdsagdhjsakldşs
Görünüyorsa sıkıntı yokMedyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBelki de görmezdi
------
adasdsagdhjsakldşs![]()
Ben ne dersem o, göremezdi.Medyan görunmuyor ama alıntıda var
BelkiBelki de görmezdi
------
adasdsagdhjsakldşs![]()
Evet en azından konuşturuyor kendini. Evet başrolleri fazla tanıdık değil
. @serhatt'ın ateşi saman alevi gibi olur
![]()