Yalancılar ve Mumları - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Fox'un kendisinin bile ismini doğru yazamaması peki.

#YalancılılarveMumları yazmışlar 😃😄😁

Doğrusunu yazayım bari #YalancılarveMumları

Fena değil gibi tanıtım, benim çok ilgimi çekemedi ama genel olarak izleyici ilgini çekebilir de çekmeyedebilir. Garanti bir iş gibi durmuyor, bakalım tutacak mı? Perşembe gününe Elkızı koyulabilirdi sanki, bilemedim.

Niye tanıtım için ayrı konu açılmadı da buna eklendi? İlginç.

Tanıtım güzel görünüyor. Oldukça ilgi çekici yapmışlar.

Ceren Moray'ın arka arkaya benzer tarzda iki işte yer alması şaşırttı.

FOX'un saçma sapan işleri yüzünden biz de yönetim olarak buraya eklenmesini onayladık mecburen.
İnsan hem fragmanı hem tarihi aynı anda verir ama bunlar damdan düşer gibi iş yapıyor.

Reactions: Özgür
Neyden bahsediyorsun ve neden şaşırdın?

Reactions: Özgür
Karakterin adı Ceyda demişti çıkan haberlere gülerek Elçin Sangu, ama YouTube kanalında Meliha yazmışlar demek ki değişmemiş.

Karakterin adı Ceyda demişti çıkan haberlere gülerek Elçin Sangu, ama YouTube kanalında Meliha yazmışlar demek ki değişmemiş.

Ekli dosyayı görüntüle 109353
Karakteri oynayan oyuncu mu yoksa sosyal medya ekibi mi daha iyi bilecek değişip değişmediğini? Belki video açıklamasına eski halini koymuşlardır güncellemeden.
Sonuçta Elçin oynuyor ve karakterimin adı Ceyda diyor.

Ben garip bir şekilde beğendim tanıtımı. Umutsuz Ev Kadınlar ve Tatlı Küçük Yalancı'ların karışımı gibi olmuş. Bence tutacak dizi.

Zaten videoda yazan özet kısmını de birebir Birsen'den alıp koymuşlar o yüzden karakter adı da hatalıdır.