Ha ri kaTanıtımın geleceği kesinleşti bu akşam. Tanıtım gelince konuya eklenecektir.
------
Tanıtım fragmanı:
Ha ri kaTanıtımın geleceği kesinleşti bu akşam. Tanıtım gelince konuya eklenecektir.
------
Tanıtım fragmanı:
Kanal attığı tweeti silmiş. Linki güncelledim.Hani tanıtım nerede?![]()
FOX'un saçma sapan işleri yüzünden biz de yönetim olarak buraya eklenmesini onayladık mecburen.Niye tanıtım için ayrı konu açılmadı da buna eklendi? İlginç.
Tanıtım güzel görünüyor. Oldukça ilgi çekici yapmışlar.
Ceren Moray'ın arka arkaya benzer tarzda iki işte yer alması şaşırttı.![]()
Neyden bahsediyorsun ve neden şaşırdın?Niye tanıtım için ayrı konu açılmadı da buna eklendi? İlginç.
Tanıtım güzel görünüyor. Oldukça ilgi çekici yapmışlar.
Ceren Moray'ın arka arkaya benzer tarzda iki işte yer alması şaşırttı.![]()
Exxen'deki Olağan Şüpheliler dizisinde de üç kadın ve cinayet olayı vardı onun üstüne yine benzer temalı projeyi seçmiş.Neyden bahsediyorsun ve neden şaşırdın?![]()
Olağan Şüpheliler'de de başrollerde kadınlar vardı ve cinayet olayı vardı ondan dedim.Neyden bahsediyorsun ve neden şaşırdın?![]()
Karakteri oynayan oyuncu mu yoksa sosyal medya ekibi mi daha iyi bilecek değişip değişmediğini? Belki video açıklamasına eski halini koymuşlardır güncellemeden.Karakterin adı Ceyda demişti çıkan haberlere gülerek Elçin Sangu, ama YouTube kanalında Meliha yazmışlar demek ki değişmemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 109353
Zaten videoda yazan özet kısmını de birebir Birsen'den alıp koymuşlar o yüzden karakter adı da hatalıdır.Karakteri oynayan oyuncu mu yoksa sosyal medya ekibi mi daha iyi bilecek değişip değişmediğini? Belki video açıklamasına eski halini koymuşlardır güncellemeden.Sonuçta Elçin oynuyor ve karakterimin adı Ceyda diyor.
![]()