'Yalancılar ve Mumları' Final Yapıyor! | FOX

fox maalesef çok dizi alınca gaddar olmayı çok iyi bilen bir kanal. Ve sonuç ortada. Mucize Doktoru aldığı sene daha az dizi ile efsaneler yaratmıştı. çok dizi yaramıyor fox yönetimi de bunu anlasa artık keşke

Beklenen gelişmeydi maalesef. Bu reytinglerle bu sezonki FOX'un elinde tutmasına imkan yok. Yine de birkaç bölüm daha şans verilmesini isterdim. Kadro ve hikaye çok iyiydi ama işleyişte sıkıntı vardı.

Bu arada konuda çok fazla geçmiş ama roman yazarına dizi yazdırırsanız böyle olur diyorsunuz da sektörde hem çok iyi senarist hem de çok iyi edebiyatçı olan isimler var. Bir roman yazarı elbette dizi de kaleme alabilir.

Mesela dizisini sevmesem de Hande Altaylı.

Reactions: Özgür
Bu dizinin konusu, kadrosu kesin tutacağım diye bas bas bağırıyordu. Roman yazarı senaristten ziyade daha garanti bir senaristle çalışmaları lazımdı böyle bir dizi için.

@cookies'in FOX'unun kıymadığı dizi kalmadı.
Yasak elma
Aşkmi @slhttnmtl

Ehhş
------

İzlenmiyorsa canım foxum napsın

Canım foxumla yasak elma 6. sezon geliyor

------

Zehra yasak elmada dirilsin bari aynı yapımcı nasıl olsa
@slhttnmtl @Alos @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan

Son düzenleme:
Fox en azından Medyapım diye ayrıcalık yapmadı kutlarım bu yüzden
Gerçi UŞM gibi gün değişikliği ve geç saatlerde yayınlanmak gibi bir durumu yok henüz

Ben bu diziyi ilk olarak Yasak Elma gibi düşünmüştüm, sonra tanıtımı ve afişi görünce tutma ihtimali ortadan kalktı

El Kızı ve Elbet Bir Gün'ün tutacağını sanmıyorum. EHHŞ ve AMİ'nin de geleceği pek parlak değil. FOX bu sezon bayağı kötü açılış yaptı maalesef

Reactions: cookies
Ben bu diziyi ilk olarak Yasak Elma gibi düşünmüştüm, sonra tanıtımı ve afişi görünce tutma ihtimali ortadan kalktı
+1.
Uyarlandığı dizinin adı Metresler olunca Yasak Elma'dan daha heyecanlı, entrikalı olur diye düşünmüştüm ama beklediğim gibi çıkmadı. Hatta Yasak Elma bitip yerine bu yayınlansın demiştim.

Sen böyle diyorsan en azından EHHŞ'ninki gayet parlak.

Reactions: batuhankaralar