'Yalancılar ve Mumları' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
50g162u.

Yalancılar ve Mumları final yapıyor!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu, başrollerini Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar’ın paylaştığı dizi ekran macerasını sonlandırıyor

Bir grup arkadaşın birbirinden farklı yaşamlarını ve aşklarını konu alan, senaryosunu Nermin Yıldırım'ın uyarladığı dizi 5. bölümünde final yapıyor.

Yalancılar ve Mumları, yeni bölümüyle pazar 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Beklenen karardı ama yine de yazık oldu.

Büyük hayal kırıklığı oldu benim için bu dizi ne umuyordum ne buldum :( son reytinglerden sonra belliydi final olacağı

Tanıtımı izledikten sonra garanti bir iş gibi görünmediğini belirtmiştim, ilk tanıtım hiç ilgi çekici değildi. Ya iyi oranlarla tutacak ya tutmayacak gibi düşünmüştüm, ortalama oran alacak bir iş gibi durmuyordu yani kanalın gününü kurtarması açısından ortalama gidecek gibi gelmemişti. Kadroya çok yazık oldu, tüm ekibin emeklerine sağlık. Yolları açık olsun...

Çok iyi bir iş de çıkarabilirdi ama. Daha önce hiç dizisi olmayanlar bu sektörde çalışmasın mı yani? Süreklilik, devamlılık gibi şeyler nasıl sağlanacak bu şekilde? :A
Elbette çıkabilirdi, ama çıkmadı. Böyle uyarlama işlerin senaryosunu deneyimli isimlerin yazması taraftarıyım ben.

Ayrıca, pazar günü yayınlanan bölümün senaryosu da bir kaç defa tekrar yazılmıştı. Yapım şirketi keşke senarist değişikliğini deneseydi ilk önce.

Elçin Sangu, uzun zamandır dizisi tutmayanlar kervanına katıldı . Dijitalden devam etsin bir süre . :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Kanalın kurbanı oldu, senaryo pek iyi değildi evet ama açılmaya başlıyordu yavaştan, bu haftayı bekleyip karar verselerdi bari. Medyapım dizisi bile 5 bölümde bitiyorsa diğer diziler kendilerini kollasın.

Kadro ve oyunculuklar gerçekten iyiydi. Elçin Sangu-Ceren Moray adına üzüldüm en çok.

• Güldürdün
İlgi çekici bir konusu vardı ama ilk bölümün durgun ve temposuz olması sonunu getirdi maalesef. Zaten gün değişikliği bile bu güvensizliğin habercisiydi. Üstelik kasım ayına bile sarkamamış ve Medyapım’ın uzun zaman sonraki en başarısız işi olmuş oldu. Ceren Moray için üzüldüm. :(
------

O zaman: "#ElbetBirGün 7 Kasım Pazar 20.00'de FOX'ta!" :A

• Güldürdün
FOX kalitesini bu sezon kaybediyor bence. Çok fazla dizi hazırlayıp, düşük alınca hiç yükseltmek için atılım yapmadan harcıyor.
Daha ekimdeyiz, 2 dizisi final yaptı, bu da şimdi yapıcak.
Çarşamba olan dizisi de çok devam etmeyecek gibi, her hafta düşüyor.

Kesinlikle. Ülkede o kadar senarist varken roman yazarı birine uyarlama dizinin senaristliğini vermek çok mantıksız.
roman yazarı olduğunu bilmiyordum. 2.bölümün ortasına kadar dayanabildim. o kadar ekibi topla iyi olma potansiyeli olan bir diziyi uyarla sonra roman yazarına senaryo yazdır :D

roman yazarı olduğunu bilmiyordum. 2.bölümün ortasına kadar dayanabildim. o kadar ekibi topla iyi olma potansiyeli olan bir diziyi uyarla sonra roman yazarına senaryo yazdır :D
Bende süresi kısa olduğu için ilk iki bölümü birlikte izlemiştim. Senaryo değil, hikaye ilgimi çektiği için de devam etmiştim.

Senarist kadar kanalında hatası var ama. Gününü 3 gün kala değiştirip, ikinci ve üçüncü bölümü özetsiz yayınladığı için de yükselmesine dizi.

• Beğendim
Reactions: Gizmen