"Yalancı Bahar" Dizisiyle İlgili Tüm İddiaalar Yalan Çıktı! Dizi Devam Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Furkan DOĞA / ÖZEL HABER

Yalanci Bahar dizisinin bitecegine dair çok haber çikmisti hatta Armagan Çaglayan bile "Dizi 9.bölümde final yapacak" demisti ama Furkan Doğa'nın 2.kez GOLD FİLM'den aldigi bilgere göre "Yalanci Bahar 9.bölümüyle final YAPMAYACAK". Gold Film'in tüm dizileri devam edecek; Zehirli Sarmasik, Gün Aksam Oldu ve Sensiz Olmaz.

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir. </SPAN></SPAN>

yalanci-bahar-dizisi-son-en-yeni-bolum-bolumu-dizi-startv-izle-579484.jpg

Yapımcılar öyle diyebilirler. Ancak ben biteceğine eminim. Ha 9. bölümde Final yapmaz 11. bölümde yapar. Orasını bilemem.

Bu 4 diziler arasından sadece Sensiz Olmaz devam eder bence. Diğer diziler arasından da Gün Akşam Oldu bir süre PT-2'de yayınlanır. Sonra Final yapar :)

Yapımcılar öyle diyebilirler. Ancak ben biteceğine eminim. Ha 9. bölümde Final yapmaz 11. bölümde yapar. Orasını bilemem.

Bu 4 diziler arasından sadece Sensiz Olmaz devam eder bence. Diğer diziler arasından da Gün Akşam Oldu bir süre PT-2'de yayınlanır. Sonra Final yapar :)

Yapimci hem bizlere, hem onlarca arayan dizi sitelerine yalan söyleyecek degil. Bende buna eminim.

9.bölümde olmasa bile 13.bölümde biter en geç bence. Armağan Çağlayan mutlaka güvenilir bir kaynaktan almıştır duyumu.

Zehirli Sarmaşık ve Gün Akşam Oldu ise çok çok kötü gidiyorlar. Bu iki dizinin işi daha da zor...

Yalancı Bahar Veda Etmeye Hazırlanıyor

Fks 14 tüm sitelerde çıktı artık haber dizi bitiyor sen burada bu haberleri kafadan mı atıyorsun anlamadım al sana DiziFilm'in yeni haberi;

Bu akşam Star Tv'de yedinci bölümüyle ekrana gelecek olan; yapımcılığını Gold Film'in yönetmenliğini Serkan İpekören'in yaptığı ve başrollerinde Cansel Elçin, Fahriye Evcen, Serkan Ercan, Merve Sevi'nin oynadığı "Yalancı Bahar" dizisi dokuzuncu bölümde final yaparak ekrana veda ediyor.

Atv'de yayınlanan ve Perşembe günleri ekrana gelen "Seni Bana Yazmışlar" dizisinin ve Fox Tv'de yayınlanan "Canan"ın da çarşamba günü final bölümüyle ekrana veda edeceğini hatırlatalım.
Ve Özel Haberleri

Zaten forumda da çıktı bu haber hatta darksaal açtı konuyu Fks14'de konuyu kilitlemişti sonra OzaN adminim konuyu tekrar açtı :D

Burdan anlamış oluyoruz ki yapım şirketi Fks14'ü keklemiş :D ya da Fks14 bizi keklemiş yapım şirketini aradım bilgi aldım diye :D

Gerçekten benim burada yalan haber paylascagimi mi düsünüyorsunuz? Yazik. Ne diyebilirim ki.

Gerçekten benim burada yalan haber paylascagimi mi düsünüyorsunuz? Yazik. Ne diyebilirim ki.

Bende öyle düşünüyorum geçen gün darksaal Yalancı Bahar final yapıyor diye konu açtı haber niteliği taşımıyo diye kilitledin ama haber doğru çıktı :D Şimdi de senin bu konuların haber niteliği taşımıyor kilitliyimmi konularını :D

Sahsen ben öyle düşünüyorum Medya Ratar'a gir bak herkes final yapacak diyor ve Medya Ratar yayından kalktı diyor:D

Tamam AlemTo tamam. Sen öyle düsün. Yalanci Bahar bitiyor tamam mi. Final yapiyorum tamam.

Yapımcı yanlış söylemiş demek ki. Ben dedim zaten yapımcı yayından kaldırılsa bile söylemez diye.

Ayrıca kimse Fks14'ü saçma sapan bir şekilde suçlamasın. O işini yapmış. Buradaki hata yapımcıda...

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...