'Yalan' Final Yapıyor! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,934
Puanı
1,061
yalan-27-mayis-pazartesi-gunu-il.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan final yapıyor.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Özge Borak, Serra Pirinç, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Emir Benderlioğlu'nun paylaştığı, yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan yapım, yıl sonunda (28 Aralık) 30. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yalan, son 4 bölümüyle her Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Box Office Türkiye

Bazı yaz dizileri yeni sezona kalıp şanslı olabiliyorlar. Yalan da onlardan biri oldu. Normal sezonda başlasa belki de kısa sürede yayından kalkardı.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Yaz bitince final yapar diye düşünmüştüm o yüzden reytingleri ve yurt dışı satışı yüksek olmayan bir iş olarak 30 bölüm dayanabilmesi büyük bir sürpriz ve başarı.

• Beğendim
2-3 Bölüm harici hepsini izledim. Yayınlandıktan 2 ay sonra izlemeye başlamıştım.
Niye final oluyor demeyeceğim çünkü artık olaylar gün yüzüne çıkmıştı. Eski senarist konusunu tamamlayıp yenisine devretmişti. Son aşiret kısmı gereksiz bir hamle oldu uzatma adına ama final sayesinde daha fazla uzatılmadan tadında bitmesi en doğrusu olmuş. 30 Bölüm çok çok iyi bir bölüm sayısı.
Öyle sürünen bir Reyting ilede final yapma durumu yok. Gün değişikliğine rağmen güzel ilerledi.
Tüm ekibin eline sağlık.

• Beğendim