Yalan Dünya'ya Sürpriz Konuk !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Gupse Özay, Hasibe Eren ve Hümeyra gibi isimlerin yer aldığı sevilen komedi dizisi ''Yalan Dünya'' bu hafta yayınlanacak olan bölümünde sürpriz bir grubu ağırlayacak.

Yalan Dünya'da meşhur hale gelen Yalan Kafe'de sahneye çıkacak olan grup ise Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer ve Kafile gibi şarkılarıyla da ünlenen Yüksek Sadakat grubu olacak.

Yalan Dünya yepyeni bölümüyle 8 Kasım Cuma Kanal D' de.

mo6o9BPT69APClPb1lID3KGA.jpg

ucvuz reyting hareketi birol güven style ile ))) dizilerde şarkılar reyting artırıyor diye bütün diziler müzik kutusuna dönecek yakında)))

Eurovision'dan sonra yalan dünya'yı da batırmasınlar sakın. :F

Reyting için olduğunu sanmıyorum öyle olsa daha sağlam bir isim getirtirler. :)
saglam isim değilse niye getiriyorlarda millete ezit ettiryorlar. ))) kimin geldiği önemli değil .. dedim ya şarkı olsun çamurdan olsun bu tns deneklerine)) 90lar 80ler şarkıdan geçilmez oldu )))

saglam isim değilse niye getiriyorlarda millete ezit ettiryorlar. ))) kimin geldiği önemli değil .. dedim ya şarkı olsun çamurdan olsun bu tns deneklerine)) 90lar 80ler şarkıdan geçilmez oldu )))
Bakalım neler yapacak Yalan Dünya. Yükselebilecek mi göreceğiz.

Bir katkı için zaten girmemişlerdir sadece diziye renk katıcaklardır bu kadar :)

Yorumları okuyupta konuyu okumasam Rihanna ya da Blue grupu geliyor sanırdım. :A

Yüksek Sadakati reyting için mi getiriyorlar? :D