Yalan Dünya'dan Alkışlanacak Hareket

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,531
Puanı
1,060
Son zamanlarda RTÜK ve verdiği cezalar oldukça tartışılıyordu.
Ezbere bildiğimiz Kemal Sunal filmleri bile sansüre maruz kalıyordu.

Yalan Dünya dizisi bir şekilde bu cezalar ile başetmenin yolunu bulmuş gibi gözüküyor.
Dizide Zerrin ve Tülay karakterleri pavyonda çalıştığından oldukça sık içkili sahneler alıyordu.
Dizinin RTÜK'ün anlam verilemeyen cezalarından nasıl kurtulduğunu Milliyet'ten Sina Kaloğlu yazmış.

“Yalan Dünya”da Tülay ile Zerrin pavyonda muhabbet halindeler. Barda takılıyorlar. Arka masalarda alem kıvamında. Dansöz de keyifli kıvırıyor. İçkilerimiz
yeni duruma uygun renksiz ve kokusuz duruyorlar. Şimdi gayet hoş bir şekilde durum idare edilmiş. RTÜK ne diye bilir? Ya da alkollü içecekleri düzenleyen piyasa sorumluları(!) “Ben yemem barda oturuyorlar o halde mutlaka içki içmişlerdir” diyerek baskı mı yapar? “Kimi rakıyı sulu, kimi de sek içer” mi diyecekler? “Sek votka içen de var. O da olabilir” mi diyecekler? Bu sene bu işlerden dolayı epey malzeme çıkacak kafamıza göre takılacağız!

as.cdn.acunn.com_upload_haber_zerrin_400_293_18141681364fd368ccf85f893c3b6293bf4fec9ecfe3b9069.jpg

@EveN @Fks14 @yakup09 @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @Reytinger @yatutarsa

Ekli dosyalar

• as.cdn.acunn.com_upload_haber_zerrin_400_293_18141681364fd368ccf85f893c3b6293bf4fec9ecfe3b9069.jpg
    as.cdn.acunn.com_upload_haber_zerrin_400_293_18141681364fd368ccf85f893c3b6293bf4fec9ecfe3b9069.jpg
    34.2 KB · Hit: 413
Güzel yapmışlar ama bence asıl alkışlanması gereken Tuncel Kurtizi anmalarını. :)

Yalan Dünya'ya biraz biraz ısınmaya başladım @EveN :D
Sana sadece bir şey söylerim. :X

Aç netten ne zaman vaktin olursa ilk bölümden seyret, ilk bölümü reyrettikten sonra diğer bölümleri seyretmek için can atacaksın. :X Komedi iyidir, güldürür insanı, özellikle haftasonu seyretmek bütün haftanın yorgunluğunu alır. :X

Sana sadece bir şey söylerim. :X

Aç netten ne zaman vaktin olursa ilk bölümden seyret, ilk bölümü reyrettikten sonra diğer bölümleri seyretmek için can atacaksın. :X Komedi iyidir, güldürür insanı, özellikle haftasonu seyretmek bütün haftanın yorgunluğunu alır. :X
Kırklareli'ye dönerken otobüste tekrar bölümüne baktım da fena değildi. Bir de en komik karakter bence Olgun Şimşek. :D

Kırklareli'ye dönerken otobüste tekrar bölümüne baktım da fena değildi. Bir de en komik karakter bence Olgun Şimşek. :D
İlk sezon ile şimdiki hali çok farklı. :)

Diziyi ortadan izlersen sadece seversin, ama ilk bölümden seyredersen hayran kalırsın. Hikayeye buraya nasıl geldi orası çok bomba. :)

Ben de ilk sezonunu seyretmemiştim. AFK izliyordum o zamanlar. Yazın bi seyredeyim dedim ne var ki bu dizide uzun zamanların çift haneli rakamlarına ulaşan tek komedi dizisi. İlk bölümünü seyrettiğim an kendimi alamadım ve günde 4-5 bölüm birden seyrettim, 1 haftadan erken bir sürede ilk sezonu bitirdim. Sonra tekrar tekrar o kadar izledim ki artık ezberledim. :D

İlk sezon ile şimdiki hali çok farklı. :)

Diziyi ortadan izlersen sadece seversin, ama ilk bölümden seyredersen hayran kalırsın. Hikayeye buraya nasıl geldi orası çok bomba. :)

Ben de ilk sezonunu seyretmemiştim. AFK izliyordum o zamanlar. Yazın bi seyredeyim dedim ne var ki bu dizide uzun zamanların çift haneli rakamlarına ulaşan tek komedi dizisi. İlk bölümünü seyrettiğim an kendimi alamadım ve günde 4-5 bölüm birden seyrettim, 1 haftadan erken bir sürede ilk sezonu bitirdim. Sonra tekrar tekrar o kadar izledim ki artık ezberledim. :D
Bende AFK izlediğim için izlemiyordum. :D Vaktim olursa izleyeceğim.

Bende AFK izlediğim için izlemiyordum. :D Vaktim olursa izleyeceğim.
Son zamanların en iyi komedi dizisi. Diğerlerine benzemiyor. Ortadan yakalamak çok zor diziyi.

Baştan seyretmek şart. :X Bu güne kadar her bölümü dolu dolu geçti. Her bölümde her karakterin başına komik bir olay geldi ve hepsinin kendi hikayesi vardı. :X

Bekliyorum sadece ilk bölüme şans ver diğerleri çorap söküğü gibi gelecek. :X