Yalan Dünya'da Son 4 Bölüm!

Yok be niye bana gönderme yapsın ki :D

Saatine göre 31. olmak bir başarı mıdır bence başarıdır. Fakat Kanal D'yi biliyoruz o yüzden haberin doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım oyuncuları daha iyi projelerde izleme fırsatı buluruz.

Nurseli idiz haberi dogruladi +

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:3 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:3 - TRT1:4 - TV8:1 - SHOW:0)
Arka Sokaklar
Urfaliyam Ezelden
Galip Derviş
Emanet
1 Erkek 1 Kadin 2 çocuk
Reaksiyon
Diger Yarim
Beyaz Karanfil
Kaçak
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Yeşil Deniz
Beni Boyle Sev
Kaçak Gelinler
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:3 - FOX:1 - STAR:3 - ATV:3 - TRT1:2 - TV8:0 - SHOW:2)
Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Yalan Dunya
Kadim Dostum
Aşktan Kaçilmaz
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Bugunun Saraylisi
Uç Arkadaş
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Yedikule Hayat Yokuşu
Ah Neriman
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar (toplam): 14 dizi

Umarım bitmez ama bilemedim şimdi gecenin o saatinde yayınlanan bir dizi AB grubunda 5 reytinge yakın almışsa bu dizinin asıl yerinin PT1 olduğu gerçeği ortaya çıkar ki bence denenmeli.

Kanal D gerçekten iyi dayandı,Senaryo artık bozmaya başlamıştı,Tadında bitirilmesi en iyi olacaktır. :)

Olan @RevaN a oldu yazık adam yalan dünyaya o kadar yer bulmaya çalıştı ))) ikinci geçmiş olsun @pompy ye o da gizli kanal d ci olarak kanal d bin batısına üzülmüştür.

Benim için yalan dünya ilk sezon kendini tekrar eden avrupa yakası olarak çoktan bitmişti

sizinkilerin işi
Gülse birselin @Forumdash un bildiği taraftandan. Kendisi ilimunati yok diye dizide gönderme yaptı (ters manyel) Malum o gurup gezi ve cemaat darbesinin arkasında . onlar başarısız olunca aydın doğan saf değiştirdi bunlara daha da fazla para kaptirmayayim dedi olay bu. )))

Gülse birselin @Forumdash un bildiği taraftandan. Kendisi ilimunati yok diye dizide gönderme yaptı (ters manyel) Malum o gurup gezi ve cemaat darbesinin arkasında . onlar başarısız olunca aydın doğan saf değiştirdi bunlara daha da fazla para kaptirmayayim dedi olay bu. )))
Erler film alır gülse birseli Chpnin intikamı fena olmuş ama :FCüneyt özdemirde erler filmin sahibinin damadı

Erler film alır gülse birseli Chpnin intikamı fena olmuş ama :FCüneyt özdemirde erler filmin sahibinin damadı
Bilirim bununla ilgili bir baslik actim, cuneyitin eşi ses teklonolojileri uzmanı nazlı ilacak övmüştü. Malum ses kayıtları nasıl yapıldı sanıyorsun)))

Sen git pt 1 lik diziyi pt3 de yayinla sonra vay efendim neden 31. Oldu :bağır: ailemde izleyemiyor diziyi aaati geç diye ki ondan sonraki gün okul falan olmasina rağmen 5 reytinge yaklasmisti yaziklar olsun kanald meğer en başından beri bitirmeyi planliyomus @RevaN :(

Totale niye takıldılar ki ab dizisi bu.:X
aga öyle bi dava yok her dizi o zaman 1 grupta orta alsın diğerlerinde dip oraya bakmayın diyelim ee adamlarda tüm gruplara bakmak zorundalar
özellikle totale
forumdaki bazı arkadaşlar sanıyor ki ab de iyi oldu mu total kötü olsa bile yeter ki ab side iyi deil 4 rtg ne zamandan beri iyi olmuş
kanal 3. 4. olan gültepeyi bile bitirmiş
31.olan diziyi mi bitirmeyecek

totalde 4 ab de 2 falan almış olsa devam ederdi ama hiç izlenmiyor dizi buraya kadar gelmesi bile başarıdır bu izlenme oranıyla