Yalan Dünya'da Son 4 Bölüm!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1415165611.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan Dünya bir aşağı bir yukarı giden reytingleri ile sona geldi.

Gülse Birsel'in yazdığı ve oynadığı ayrıca kadrosunda Beyazıt Öztürk, Altan Erkekli, Füsun Demirel gibi isimleri bulunduran Yalan Dünya'ya final tarihi mesaj ile iletildi. Sezon açılışını 31. sıradan yapan dizinin ipini Kanal D kesti ve Gülse Birsel'e 4 bölüm sonunda final yapacağını mesaj ile iletti. Kanalın bu akşam ki yayından sonra fikrinin değişip değişmeyeceği merak konusu.

Yalan Dünya bu akşam yeni bölümü ile saat 23.00'da Kanal D'de.​

İyi bile dayandı Kanal D hem senaryo hem reyting anlamında ilk 2 sezonu bulamazdı maalesef..

Daha dun pazartesi reyting sonuçlarına yazdım üç dizi bitecek diye
1.Yalan dünya
2.arka sokaklar
3.Urfaliyam ezelden biter diye
İlki gitti diğerleri de gider de
Kanal d yeni dizilerin güveniyor anlaşılan ama bakalım ne olacak...
Bu arada bence yalan dünya geçen sezon rıza ve denizin evlenmesiyle Final yapmaliydi

Kanal d batıyor diyorum batmadan önce safralari atio)))

İlginç, oldukça iyi başladı aslında. A/B'de üçüncü olan dizinin totali niye önemli olsun ki? D Yapım'ı tamamen küçültme yoluna gidecekler herhalde, onunla ilgili olabilir.

23.00 da yayınlanmasına rağmen AB de ilk 3 te yer aldı dizi. O saatte o reytingi bulduğuna dua etsin kanal. Dizi biter mi bitmez mi bilemem ama en azından erken bir saatte şans verilmeli diye düşünüyorum.

Valla bu sezon her dizinin yayından kalkacağına -Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar falan hariç- inanırdım da, Yalan Dünya'nın yayından kaldırılacağına inanmazdım.

Kanal D zaten bu sezon gününü ve saatini değiştirerek dizinin fişini çekmişti ama AB'de gün 3.sü olan dizi de tak diye bitirilir mi yani, yazık günah.

Yalan Dünya hakkında her sene böyle haberler çıkıyor 5-6 tanr bu sene erken çıkmaya başladı.

Haberin doğruluk payı ne bilmiyorum ama biten bir diziye niye yeni jenerik çeksinler, niye yeni oyuncular alsınlar? Sizce de mantıksız değil mi?

Zerrin gelinlikte resim çektirmişti o resmi görünce acaba final mi çekiyorlar demedim değil. Ama biten bir diziye artı olarak söylediklerimi niye yapsınlar? Madem bitecekti Hakan Meriçlilerin de ismi jenerikte geçseydi zaten 4 bölüme bitiyor.

Yalan Dünya hakkında her sene böyle haberler çıkıyor 5-6 tanr bu sene erken çıkmaya başladı.

Haberin doğruluk payı ne bilmiyorum ama biten bir diziye niye yeni jenerik çeksinler, niye yeni oyuncular alsınlar? Sizce de mantıksız değil mi?

Zerrin gelinlikte resim çektirmişti o resmi görünce acaba final mi çekiyorlar demedim değil. Ama biten bir diziye artı olarak söylediklerimi niye yapsınlar? Madem bitecekti Hakan Meriçlilerin de ismi jenerikte geçseydi zaten 4 bölüme bitiyor.
bunu haber yapan dedikoducu çocuk

Çok yazık oldu bence de. O saatte 3. olabilen bir dizi bile sona eriyorsa o da Kanal D'nin sorunu. Hayat Yolunda, böylece bir diğer dizinin de bitmesine neden oldu. Yine de reklam gelirleri yüksek olmasa 2. sezonun sonunda biterdi, orası ayrı. Gerçi öyle bir kanalda 4 sezon boyunca yayında kalabilmek de büyük bir başarı bence, ayrıca bu kez haber bana da doğru gibi geldi. Umarım Galip Derviş'e de dokunulmaz. @RevaN başta olmak üzere dizinin tüm sevenlerine şimdiden geçmiş olsun...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919