Yalan Dünya'da Büyük Şok! Füsun Demirel Oyunculuğu Bırakıyor Mu?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

f.gif
a.gif
v.gif
o.gif
r.gif
i.gif
f.gif
o.gif
r.gif
u.gif
m.gif
u.gif
m.gif
spatie.gif
y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
spatie.gif
h.gif
a.gif
b.gif
e.gif
r.gif

Kanal D'de ekrana gelen "Yalan Dünya" dizisinde 'Servet' karakterine hayat veren Füsun Demirel, Twitter'da ateş püskürdü.

Usta oyuncu, Romantik Komedi 2 filmine ve Mahsun Kırmızıgül'e çok öfkelendi.

Füsün Demirel'in öfkeli Tweetler'i:

herkesı bılgılendırelım mı bıraz...bır sure once "romantık komedı 2" fılmının yapımcısından teklıf aldım."anne" rolune...konuk oyuncu gıbı..

sevgılı mahzun kırmızıgul de patronmus meger...hatta haberlestık..hep onur duyarız dendı bana...ben de bu yaz yalan dunya ara verdıgınde...

bıraz ekonomık olarak rahat ederım dedım...bu tarz fılmlere katılmam olanaksızken pekı dedım..cunku ajansuım butcesı cok ıyı dedı..

oyle ya gıse fılmı..cokm kazanılmıs kı 2. yı cekecekler...bugun ogrenıyorum kı, fılmın butcesıne gore ancak bahsıs olabılecek bısey onerılms

hem de kabul edersem tek seferde vereceklermıs..bre bre bre...ajansım tesekkur edıp reddedelım dedı..ne tesekkuru dedım...hakaret sayarım.

bu teklıfı hakaret sayarım...bu meslegı de bırakacagım sanırım..artık yoruldum ve usandım.hollwood oyuncuları kıdemlendıkce rakamları artar.

yahu utanın..bu yapımcılar,bu rakamlara evet dıyen oyuncular bu sıstemden beslenen herkes utansın..gıder bı koye yerlesırım..

cocuklarımı verırım devlet okuluna bıter...onurumla yasarım..ya da satar savar yurt dısına sıgınma ısterım,bır ulkede temızlıkcılık yaparım.

hıcbır şey35yıl boyunca ugruna tum yasamımı adadıgım meslegımın dustugu bu durumlar kadar onursuz olamaz

herseyın bır bedelı oldugu kesın...bıze bıcılen deger de cok acımasız,cok ınsafsız,cok gaddarca...helal olsun sıze sayın buyuk produktorler

cenazelerımıze gonderdıgınız cıcekler,celenkler bıle daha pahalı bazen...helal olsun sıze...helal,helal....

OtherFile.ashx

Yalan Dünya'yı etkileyen bir şey olmaz tabii. Film yapımcılarına kızmış. Yalan Dünya ile bir sorunu yoktur ve devam edecektir elbette. :)