ben 7-8 hatırlıyordum.9 aldığımı şimdi gördüm2. sezon reyting batağına saplanmışmış. 9 reyting reyting batağıysa bütün diziler saplansın o batağa.
ben 7-8 hatırlıyordum.9 aldığımı şimdi gördüm2. sezon reyting batağına saplanmışmış. 9 reyting reyting batağıysa bütün diziler saplansın o batağa.
Pazartesi de fena gitmedi aslında. 9 reytingle başladı. Ama O Karadayı, O Ses ve Survivor'la kitleler benzer olduğu için sonradan düşüş yaşadı.Geçen sene Karadayı yeni başlamıştı. Tıpkı şimdi Medcezirin sükse yaptığı gibi Karadayı da sükse yapmıştı. O Ses Türkiye de aynı şekil. Arka Sokaklar neredeyse A/B`de 1 reytinge kadar düşecekti. İyice gerilemişti. A/B de kanal için önemli olduğundan Arka Sokakları Cumaya taşıdı. Çünkü, Yalan Dünyanın hangi gün olursa olsun A/B`de iyi gideceğini biliyordu.
Helal olsun sen de yazıyı beğeniyorsun.bence artık miladı dolmuş bi dizi
hiçbir sahnesine en ufak şekilde gülmediğim bi iş reytingleri çok kötü
even reytingleri koyduğunda hep en yüksek reytinglerini koyuyo buraya koyduğu reytinglerde sezon boyu aldığı en yüksek reyting
3 | YALAN DUNYA | KANAL D | 16.11.2012 | 20:31:26 | 22:31:49 | 5,52 | 14,22 |
1 | YALAN DUNYA | KANAL D | 16.11.2012 | 20:31:26 | 22:31:49 | 8,82 | 22,43 |
bence artık miladı dolmuş bi dizi
hiçbir sahnesine en ufak şekilde gülmediğim bi iş reytingleri çok kötü
even reytingleri koyduğunda hep en yüksek reytinglerini koyuyo buraya koyduğu reytinglerde sezon boyu aldığı en yüksek reyting
2 reytingi değil 3 reytingi zor alıyor o da Totalde. A/B`de durumu gayet iyi. Kanal D memnun ki olduğu yerden kıpırdatmıyor diziyi.konuda yalan dünyanın artık miladının dolduğunu söylemiş lordly bende buna katılıyorum dizi 2 reyting zor alıyor ayrıca bi yazarda yazmıştı buna benzer bişey dün gördüm konusunu açmadım bile
ya hep en yüksek reytinglerini koyuyosun sanki hep o oranları alıyodu
konuda yalan dünyanın artık miladının dolduğunu söylemiş lordly bende buna katılıyorum dizi 2 reyting zor alıyor ayrıca bi yazarda yazmıştı buna benzer bişey dün gördüm konusunu açmadım bile
ya hep en yüksek reytinglerini koyuyosun sanki hep o oranları alıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?