Yalan Dünya Umutsuz Vaka!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. sezon reyting batağına saplanmışmış. 9 reyting reyting batağıysa bütün diziler saplansın o batağa. :)
ben 7-8 hatırlıyordum.9 aldığımı şimdi gördüm :X.aslında burda yazılanların pek önemi yok 5 reytingli diziye bile bitsin diyor bazıları.önemli olan kanalın 8-9 reytinglik kitlesi olan dizinin hala zorlu rakipler karşısında düşüşünü izlemesi yani suç kanalın burda bazılarının ne düşündüğünün önemi yok :)

Geçen sene Karadayı yeni başlamıştı. Tıpkı şimdi Medcezirin sükse yaptığı gibi Karadayı da sükse yapmıştı. O Ses Türkiye de aynı şekil. Arka Sokaklar neredeyse A/B`de 1 reytinge kadar düşecekti. İyice gerilemişti. A/B de kanal için önemli olduğundan Arka Sokakları Cumaya taşıdı. Çünkü, Yalan Dünyanın hangi gün olursa olsun A/B`de iyi gideceğini biliyordu. :)
Pazartesi de fena gitmedi aslında. 9 reytingle başladı. Ama O Karadayı, O Ses ve Survivor'la kitleler benzer olduğu için sonradan düşüş yaşadı. :) Bir de özetsiz yayınlanması falan var. :) Ama yine de şu ankinden iyi gidiyordu. Ben Yalan Dünya'nın tekrar Pazartesi'ye geçmesinde fayda görüyorum. :) Total 4+, ab'de 6-7 civarı alır gibi. :)

ben takip etmiyorum yalan dünyayı ama bukadar başarısız bir dizi nasıl ozaman en iyi dizi ödülünü alıyor bir çelişki yokmu (b)(b)(b)

Yalan Dünya'yı ben de seyretmiyorum ama Karagül reklamlarında Yalan Dünya açıp izleyen biriyim. Çok güldürmüyor beni ama Even'in dediği gibi baştan takip etmek şart sanırım. Bazı karakterler özellikle iyi bence durumu total hariç kötü değil.

Yalan Dünya'dan önce Umutsuz Vaka olan diziler var. Bence hala çok başarılı. Komedi dizilerinde 3.sezonda olup da 5 reytingi geçen dizi sayısı azdır. Bir hafta 2 reyting aldı diye diziyi karalamaya gerek yok. :)

Kısa kısa yorumluyorum:

-Dizinin ilk bölümlerini Orçun için izlemiştim.(Fena değildi)
-Daha sonra izlemeyi bıraktım.
-Sürekli takip etmek isteyeceğim bir kalitede komedi dizisi değil.Ama başarısızda değil.
-Televizyonda birşey olmadığı zamanlar açtığımda izlettirebiliyor kendini.

bence artık miladı dolmuş bi dizi
hiçbir sahnesine en ufak şekilde gülmediğim bi iş reytingleri çok kötü
even reytingleri koyduğunda hep en yüksek reytinglerini koyuyo buraya koyduğu reytinglerde sezon boyu aldığı en yüksek reyting :D

even reytingleri koyduğunda hep en yüksek reytinglerini koyuyo buraya koyduğu reytinglerde sezon boyu aldığı en yüksek reyting :D
Helal olsun sen de yazıyı beğeniyorsun. :)

Konuda yazıyor:

"Yalan Dünya düşük reytingleri nedeniyle Pazartesiye alındı."

TOTAL

3YALAN DUNYAKANAL D16.11.201220:31:2622:31:495,5214,22

A/B

1YALAN DUNYAKANAL D16.11.201220:31:2622:31:498,8222,43

Bu mu düşük reytingler? İşte son defa Cuma yayınlanınca aldığı reyting bu.

2. sezon reyting batağına falan saplanmadı ayrıca. En yüksek reytinglerini koymadım. Koysam A/B`de 9.64 aldığı bölüm vardı onu koyardım.

Önüne gelen köşe yazısı açıyor. O zaman ben de bir tane Vadi ile ilgili yalan yanlış konu açayım bakalım beğeniyormusun? Konuyu resmen çürüttüm de senden başka beğenen olmadı. Çünkü konu Yalan. :)

konuda yalan dünyanın artık miladının dolduğunu söylemiş lordly bende buna katılıyorum dizi 2 reyting zor alıyor ayrıca bi yazarda yazmıştı buna benzer bişey dün gördüm konusunu açmadım bile
ya hep en yüksek reytinglerini koyuyosun sanki hep o oranları alıyodu :)

Aynen aga hemen tükendi miadı doldu. Zorlamalarına gerek yok bence de. :):)

Ha bu arada dizi düşük reytingi nedeniyle pazartesiye alındı yazmıyor. :F
Konuyu biraz doğru okuyun da yalancı durumuna düşmeyin bari. :):)

konuda yalan dünyanın artık miladının dolduğunu söylemiş lordly bende buna katılıyorum dizi 2 reyting zor alıyor ayrıca bi yazarda yazmıştı buna benzer bişey dün gördüm konusunu açmadım bile
2 reytingi değil 3 reytingi zor alıyor o da Totalde. A/B`de durumu gayet iyi. Kanal D memnun ki olduğu yerden kıpırdatmıyor diziyi.

Yalan Dünyanın bu hafta 70. bölümü yayınlanıyor. Sanki dizi 2. bölümüyle düşüş yaşamış gibi "Umutsuz Vaka" diye konu açmak doğru mu sence? Senden başka doğru bulan olmadı.

Konuyu açan arkadaşın me maksatla açtığı bariz belli. Birilerini kışkırtmakta üstüne yok. Vadiyle ilgili yaptığı kötü yorumları koyarım buraya utanır bir daha konu açmaya. Ama şimdi vadisever oldu niyeyse.

Kimin yanında duracağını çok iyi biliyor. Çok çabuk saf değiştirenlerden korkarım ben. :)

Aga Yalan Dünya için reyting önemli değil can sıkıntısından sürekli gün değiştiriyor. :F

Cuma-Pazartesi-Cuma Gün değiştirmesi öylesine yahu reyting düşüklüğünden değil, bu sezon da sırasıyla salı-çarşamba-perşembe olacakmış. :F

Gülse Birsel kadar türkiye de harcanan bir isim yoktur sanırım. Asıl bu kadının tükenmişlik sendromuyla ülkeyi yakması lazım, piskolojik rahatsızlık geçirip kendini öldürmüyorsa iyidir. Yalan Dünya umarım bu sezon biter de kitap falan yazar da kadının yaratıcılığı sömürülmez.

Valla konuyu nasıl açıyorsun görmüyorum ama diziyi izlemediğinde apaçık ortada yanii dizi halen güzel ve komedilerle ilerliyor dizide sorun yok!! gülse desen evet ilk sezon daha iyi yazdı ama şuanda kötü diyemem senaryoya ,izleyicinin alternatifi fazla yoksa ,YD gene mükemel ve gene izlenen bir yapım+reklam geliri fazla ,reyting olsa ne olmasa ne para getiriyormu sen orasına bak kafanı yorma senn ,dizilerede çamur atmayalım lütfen!!

Son düzenleme: