Yalan Dünya Telaşı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
YALAN DÜNYA TELAŞI

Kanal D diziyi tutturmakta kararlı. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Ve yaptığı da doğru. Hâlâ dizi, beklenen ivmeyi kazanamadı. Rollerle sözler bir türlü örtüşemedi. Diziyi izlettirmenin yollarından biri kanallar için diziyi 'birden çok' göstermek. Bunu da anlayışla karşılıyorum. Ama Kanal D'deki telaşı da görmemek mümkün değil. Son bölüm yayınlandı. Reklamlara bile girmeden, yani 'durmaksızın' dizi yeniden başladı. Düşünün ekmek parası olan reklamları bile es geçtiler.

fft16_mf2192859.Jpeg

Katılmıyorum, ilk dizi bittikten sonra reklam verilmeden geçilmesi 12 dakika sınırı gereği mecburi, kim yazıysa sanki TV hiç izlemiyor gibi. :)

Son düzenleme:
Kanal D'de Yalan Dünya telaşı yaşanıyor!

yalandunyayalan.jpg

Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu yazdı:
Kanal D diziyi tutturmakta kararlı. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Ve yaptığı da doğru. Hâlâ dizi, beklenen ivmeyi kazanamadı. Rollerle sözler bir türlü örtüşemedi. Diziyi izlettirmenin yollarından biri kanallar için diziyi 'birden çok' göstermek. Bunu da anlayışla karşılıyorum. Ama Kanal D'deki telaşı da görmemek mümkün değil. Son bölüm yayınlandı. Reklamlara bile girmeden, yani 'durmaksızın' dizi yeniden başladı. Düşünün ekmek parası olan reklamları bile es geçtiler

Bence de dizi tuttu. Ama Kanal D tutmamış gibi davranmaya devam ediyor. Sanki dizinin oranları hemen düşecekmiş gibi.

yalan dünya bnce çok güzel bir dizi değil komedi bakımından.. espriler filan çok yetersiz.. bu yzden bi türlü kanım ısınmadı.. arada denk geldiğimde baksamda orçunun sahnelerine bile gülmüyorum.. gülünecek bi tarafıda yok.. ayrıca ferihayla aynı gün olduğu içn bakmamamın bi nedenide bu..

Konu daha önce açılmış, primavera'nın konusu ile cevaa'nın konusu cevaa'nın konusunda birleştirilmiştir :)

Bence reyting olarak tuttu ama kalite olarak beklenen patlamayı daha yapamadı