Yalan Dünya Sırtını Acun'a Dayadı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç izlemedim bu diziyi beyaz olduğu için ilk çıktığı yılda bakıcaktım ama sonra vazgeçtim 🙂🙂
ekmek teknesi'nden sonra hiç bir komedi dizisi bana doyurucu gelmiyor nedense
ekmek teknesi bambaşkaydı :Z:Z:Z

senden 1 ay önce biri gönderme yapıp sinemada rekor Kırıyorsa sende aynı göndermeyi yapiyorsan bu ilk gönderme yapanın taklidi oluyor adama sorarlar Survivor 10 yıldır var senin aklın yeni mi düştü diye
Ben fragmanı çok kötü buldum. Fragmanda ballandıra ballandıra Survivor var demediler. Hatta Survivor kelimesi geçmedi. Orda Recep yarışmaya katılıyor ama burda kaza sonucu adaya düşüyorlar. Yarışma falan yok. Sadece adada öylee oturuyorlar. Ne "reyting" ama. :)

Küçük Gelinin benzeri de vardı Hayat Devam Ediyor. Eskiden de onu tiye almıştılar ama gelini şimdi yaptılar. Orda "ağla kızım yağdır yağdır ağla, halk seviyor" derken TNS`ye mesajlarını vermiştiler zaten.

aynı kanalın yarışmalarına sırtını dayamasını anlarım da bu yd star tvnin yarışmasına dayıyo sırtını yazık bu sene survivor baya yükseldi ya belki reyting alırım diye düşünmüştür

aynı kanalın yarışmalarına sırtını dayamasını anlarım da bu yd star tvnin yarışmasına dayıyo sırtını yazık bu sene survivor baya yükseldi ya belki reyting alırım diye düşünmüştür
Star Tv`nin yarışması mı? :F Yarışma Türkiyede ilk kez Kanal D`de yayınlandı.

Survivor`u Acun mu keşf etti? O da yabancı ülkelerden aldı. Belki NBC`ye dayamıştır sırtını ne biliyorsun? :F:F

Star Tv`nin yarışması mı? :F Yarışma Türkiyede ilk kez Kanal D`de yayınlandı.

Survivor`u Acun mu keşf etti? O da yabancı ülkelerden aldı. Belki NBC`ye dayamıştır sırtını ne biliyorsun? :F:F
ilk önce nerde yayınlandığı beni ilgilendirmez şu an nerde star tv de eee? ve türkiyede acunmedya çekiyo yarışmayı bu yeter

Ben fragmanı çok kötü buldum. Fragmanda ballandıra ballandıra Survivor var demediler. Hatta Survivor kelimesi geçmedi. Orda Recep yarışmaya katılıyor ama burda kaza sonucu adaya düşüyorlar. Yarışma falan yok. Sadece adada öylee oturuyorlar. Ne "reyting" ama. :)

Küçük Gelinin benzeri de vardı Hayat Devam Ediyor. Eskiden de onu tiye almıştılar ama gelini şimdi yaptılar. Orda "ağla kızım yağdır yağdır ağla, halk seviyor" derken TNS`ye mesajlarını vermiştiler zaten.
ben zaping yaparken 1 dakika baktım Survivor geçiyordu.. reyting nerde kanal d ordan tirtik alıştık artık

İzlemedim ama Acun ne ya onun her yeri reyting olsa ne olur ki kalite yerlerde Acunda. :D Ondan gelen reyting olmaz olsun.