"Yalan Dünya" Haftasonu Olmaz, Olamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada pazartesi zor zor zor diyon diğer günlere baktım yd 3.5 le 16.olmuş eğer 3.5 i salı günü alsa 15.olurmuş çarşamba alsa 17. perşembe de 17.olurmuş

- - - Ekleme - - -

9 alan yetenek sizsiniz ve 8 alan merhamet ama bi çarşambaya bak 5 alan kuzey , 6 alan sakarya , 5 - 6 alan pis yedili , 5.5 alan merhamet

- - - Ekleme - - -

çok daha fazla reyting oluyo toplasan perşembeden

my nin karşısında acun olsa 1.olur my 10 alıyo en fazla neden bahsediyon

geçen sene gördük

geçen sene geldi de noldu[/B][/COLOR][/FONT]

Bende artık yalan d'nin cuma hariç hiçbir gün zirveyi alıcağını düşünmüyorum.. Belki hızuru bile heçemeyebilir..

Sırasına mı bakıyorsun? Haftasonu 3 alan ilk 5te oluyor.[/B][/COLOR][/FONT]

Yalan Dünya neden bu kadar abartılıyor? Görende A/B'de 20 rating alıyor sanacak. Pazartesileri A/B'de ilk 3'e giremiyor ki. Bu kadar çok reklamı nasıl alıyor anlamıyorum, cidden içi reklam dolu

Yalan Dünya neden bu kadar abartılıyor? Görende A/B'de 20 rating alıyor sanacak. Pazartesileri A/B'de ilk 3'e giremiyor ki. Bu kadar çok reklamı nasıl alıyor anlamıyorum, cidden içi reklam dolu

yalan dünya tarzında izlenen başka komedi dizisi söyle de görelim bi

ab ni,n kaymaklı kısmının en çok izlediği dizxi kanal d nin iç yapımı gibi istrediği reklamı koyuyor

yalan dünya tarzında izlenen başka komedi dizisi söyle de görelim bi

ab ni,n kaymaklı kısmının en çok izlediği dizxi kanal d nin iç yapımı gibi istrediği reklamı koyuyor
A/B'nin kaymaklı kısmının en çok Yalan Dünya"yı izlediğini nerden biliyorsun? Rating ölçüm sisteminde yeni bir grup çıktıda ben mi bilmiyorum

Ama haklısın diğer konuda firma reklamları Yalan Dünya'da fazla sırıtmıyor. Başka bir dizi olsa dizinin havasını bozar. Kurtlar Vadisi'nde Polatın Turkcell önünde çatıştığını düşünmek bile istemiyorum

ağpır abiliğine destere kaçar .

aha yd nin kaymaklı kısmın tercihi olfuğu haberi.

CEO Club ve CEO LİFE dergisinin yaptığı araştırmaya göre Türkiye’de-En Son Diziler Haberleri-HABERTÜRK

Güzel bi yazı olmuş kesinlikle katılıyorum

- - - Ekleme - - -

Güzel bi yazı olmuş kesinlikle katılıyorum