"Yalan Dünya" Haftasonu Olmaz, Olamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhamet koyarsa bence şüphesiz abde daha iyi gider abde 13 reyting alan myın karşısında merhamet 6 - 7 alıyo pazartesiye geçerse 8 alır abde

Pazartesi Çarşambadan çok daha zorlu bir gün. Sharelerle bile anlamak mümkün.

ne pazartesiymiş arkadaş ya

bence çarşamba absi daha zorlu merhamet pazartesi olursa total 6 ab 7.5 geçer

Çarşamba Muhteşem Yüzyıl A/B`de ortalama 13 reyting alıyor. Merhamet geldi o da A/B dizisi oldu. Tek yapım güçlü olursa o gün kolaydır.

Zor olan güçlü yapımların aynı günde bulunması. Mesela Karadayı da yaklaşık 12 reyting alıyor A/B`de. Bunun Acuu da var. Acun da çok güçlü A/B yapımı. Yalan Dünya da A/B yapımı.

Yalan Dünya Çarşamba olsaydı Merhamet 8 aldığı bir akşamda Yalan Dünya 9`u geçerdi. Sonuşta Aynı gün 10 reytingi geçen kaç tane yapımın olduğuna şahit olduk. Muhteşem 13 alıyor diye karşısındakinin 10u geçemeyeceği anlamına gelmiyor bu.

yd o kadar iyi olsa 3 almazdı revan

bu aralar muhteşemin absi 12 - 13 lerde alıyo ama sezon başında 14 - 15 alıyodu 16 bile gördü , bu benim düşüncem bence merhamet pazartesi olursa ab 7.5 geçer

yd o kadar iyi olsa 3 almazdı revan[/SIZE]
Ben Totalinin zayıf olduğunu söyledim zaten takas. Kastım bu sene. Geçen Sene totalde de 7-8 reytingi geçiyordu.

Ama A/B`si oldukça güçlü.

- - - Ekleme - - -

bu aralar muhteşemin absi 12 - 13 lerde alıyo ama sezon başında 14 - 15 alıyodu 16 bile gördü , bu benim düşüncem bence merhamet pazartesi olursa ab 7.5 geçer
Senin düşüncen tabii orası ayrı.

Mesela Vadi de 14-15 alıyordu sezon başında. Fazla reyting alıyordu. Ama alternatif yoktu. Bu yüzden kolay bir gündü. UEK bile 2. oluyordu.

Ama şimdi Acun, İntikam geldi gün zorlaştı.[/B][/COLOR][/FONT]

ya ab si oldukça güçlü diyon kanal d arasında bile ilk 3 te yok aşırı derecede abartıyon

- - - Ekleme - - -

vadi yine 14-15 alıyo istediği kadar zorlaşsın şu an en zorlu gün açık ara perşembe ve vadi 14.5 üstü alıyo özeti bile 8 i geçiyo 2.sırada inanılmaz

Bu dizi biter. Kayip Sehir'in Kaderi gibi..

bu dizi bitmez en kötü star alır kaliteliyiz demek için

sadece vadinin özeti 2. sırada yer almıyo muhteşeminde öyle sadece son 2-3 hafta yer alamadı bu hafta 2. sırada yer alır neden inanılmaz anlamadım[/B][/COLOR][/FONT]

sadece vadinin özeti 2. sırada yer almıyo muhteşeminde öyle sadece son 2-3 hafta yer alamadı bu hafta 2. sırada yer alır neden inanılmaz anlamadım

vadinin rakipleri yetenek sizsiniz ve intikam anlatamadım heralde
my nin rakipler vadide olsa özetin yanına yaklaşamazlar

Totalde özeti ikinci olamaz muhteşem yüzyılın.

aga olsa nolur my nin yarıştığı dizilerin belli bi barajı var 5-6-7 en fazla vadinin rakipler yetenek sizsiniz ve bizle yarışamıyo belki ama intikam

vadinin rakipleri yetenek sizsiniz ve intikam anlatamadım heralde
my nin rakipler vadide olsa özetin yanına yaklaşamazlar[/SIZE]
9 alan yetenek sizsiniz ve 8 alan merhamet ama bi çarşambaya bak 5 alan kuzey , 6 alan sakarya , 5 - 6 alan pis yedili , 5.5 alan merhamet

- - - Ekleme - - -

çok daha fazla reyting oluyo toplasan perşembeden[/B][/COLOR][/FONT]