"Yalan Dünya" Haftasonu Olmaz, Olamaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Kanal D`nin fenomen komedi dizisi "Yalan Dünya" yayınlandığı ilk günden itibaren Cuma akşamları A/B grupuna ambargo koymuştu. İlk sezon`unda Totalde de çok iyi oranlar alan dizi, özellikle A/B`de iyice yüksek reytingler alıyordu.

Bu sezon da Cuma akşamları yeni sezon`a merhaba diyen dizi, yine A/B`yi kimselere bırakmamıştı. Taki Pazartesi`ye alınana kadar.

Pazartesi gibi zorlu bir günde de dizi düşüş yaşadı. Ancak A/B`de yine iyi oranlar almaya devam etti.

Kanal D bu hafta Pazartesi "Ben Bilmem Eşim Bilir" yayınlamaya karar verdi. "Ben Bilmem Eşim Bilir" Total`de Yalan Dünya`dan iyi oranlar alsa da, A/B grubunda Yalan Dünya`ya göre düşük kaldı. Şunu da belirtmek gerekir ki, Yalan Dünya`nın süresi Ben Bilmem Eşim Bilir`den kısa. Yalan Dünya 21.30'da bittiği halde, Ben Bilmem Eşim Bilir 23.30'da bitti.

Dikkat çeken bir nokta daha var. Kanal D haftasonu Ben Bilmem Eşim Bilir`e 1 kuşak az reklam verse de, Pazartesi Yalan Dünya nasıl reklama giriyorsa, programı da öyle reklamlı yayınladı ve Ben Bilmem Eşim Bilir tam olarak eksiksiz reklamlı yayınlandı.

Yalan Dünya A/B dizisi. Şüphesiz Ben Bilmem Eşim Bilir`in haftasonu A/B`de aldığı 7-8 reytingden daha fazlasını alırdı Yalan Dünya. Peki Kanal D neden diziyi Cumartesi yayınlamıyor.

Sebep ise sadece bu olabilir. Yalan Dünya Cumartesi yayınlanırsa, 1 kuşak az reklam vermek zorunda kalacak. Bu belki oranlarını arttıracak ama Yalan Dünya gibi reklam geliri ağırlıklı bir dizi için kayıp olur.

Kısacası Yalan Dünya`dan başka Pazartesi A/B`de Kanal D`yi ondan iyi idare eden dizi ve ya program olmayacak. Bu yüzden Yalan Dünya tam gaz Pazartesi devam edecek...

RevaN / Özel Yazı

perşembe o lsun 2 d yapım işi arka arkaya ;

Haftasonu olması sıkıntı değil benim için.
Ama bu köşe yazısı. Yani Cumartesi olursa reklam geliri düşer. Haftaiçi olmak zorunda.

Olmaz ki zaten. Haftasonu yayınlansa dizi için iyi olmaz. Reytingler düşebilir yani.

Olmaz ki zaten. Haftasonu yayınlansa dizi için iyi olmaz. Reytingler düşebilir yani.

Ben Bilmem Eşim Bilir haftasonu Totalde 8, A/B`de 7 aldığı halde, Pazartesi Totalde 6, A/B`de 5 aldı.

Yalan Dünya haftasonu yayınlansa düşme ihtimali bile söz konusu olamaz. A/B`de 9`a tırmanır.

Haftasonu 3 reyting alan yapım ilk 5`te oluyor. Yalan Dünya`nın haftasonu Totalde 5`i geçeceğini varsayarsak bence haftasonu daha iyi olur. Ama alınmama sebebini yukarıda yazdım.

Kanal D çok iyi biliyordu ki, Ben Bilmem Eşim Bilir A/B`de Yalan Dünya`nın yerini dolduramayacak. O yüzden rahatça sonuçları beklemeden 11 Mart Pazartesi`de devam edeceğini açıkladı.

Tabi, Ben Bilmem Eşim Bilir ile kıyaslarsak Yalan Dünya daha iyi sonuç alır.

Tabi, Ben Bilmem Eşim Bilir ile kıyaslarsak Yalan Dünya daha iyi sonuç alır.

Az önce reytingler düşer dedin ama.

Şu an Yalan Dünya için en zorlu gün Pazartesi. Karadayı hariç eğlence işleriyle dolu ekran. Perşembe bile daha kolay gelirdi Yalan Dünya`ya. Komedi yok çünkü. Cuma da öyle. Kısacası yayınlanacağı en zorlu günde yayınlanıyor.

ya ne reklam geliri Allah aşkına kafamızdan haberler açmayalım 3 reyting izlenen bi işin ne geliri olabilir kanal d nin en az izlenen dizisi bu kadar abartı görmedim duymadım reyting işini bilmesem diyecem yalan dünya 15 reyting alıyo heralde yav arkadaş senin dediğin gibi olsa bu dizi ordan oraya atılmazdı kafalarına göre başka bi program koyamazlardı baktılar pazartesi yokları oynuyolar bbeb i koydular yerine ne geliri gideri sanki kanal d muhasebecisisin bu dizi her an bitebilir dikkatli olmak lazım 3 reytinge sabitlenirse kanal d tutmaz bu diziyi

Kıyaslarsak dedim.

starla karıştırdın galiba kanal d yi bu haftalık oldu bbeb pazartesi
en zengin lkesimin en çok izlediği dizi yd reklam geliri de ona göre

Kanal D bu diziden bir şey kazanmasa Ben Bilmem Eşim Bilir`i yayınlardı.

Şu an için A/B`de bu kadar reyting alabilecek bir yapım koyamaz Pazartesiye kanal.

Yalan Dünya`yı izlemediğin için bimiyorsun. İçi reklam dolu. Neredeyse tüm oyuncuları reklam yüzü. Senin için Total önemli olabilir ama inan ki, bu dizi Totali zerre kadar önemsemiyordur. Yoksa israrla Pazartesi`de kalmazdı.

Konuyu okumanı tavsiye ederim: https://fav10.net/f663/yalan-dunya-nin-yayindan-kaldirilmasi-soz-konusu-olamaz-183010/

[/B][/COLOR][/FONT]

Bu Yalan Dünya olayi sakiz gibi cigneniyor. Kaldirilirsa neredeyse sevinecegim o kadar cok uzatildi. Suc Kanal D'de. Rahat birakmadi illa fazlasini istedi ve olan oldu. Cuma biraksaydi iyi olurdu.

diziden ne kadar kazanıyo elinde bi belge var galiba bak bu iş geçen sene tuttu ve bir kesimi etkiledi ondan ötürü kanal d tolerans gösteriyo ve bi süre daha gösterir ama gelir melir işleri hikaye 3 reyting izlenen bi işin bi geliri olamaz reklamlarda oynaması oyuncularının diziye gelir mi kazandırıyo sanki alakaya bak içinin reklamla dolu olması bişey ifade etmez en dandirik kanalın bile içi reklam dolu önemli olan değeridir o reklamın ve yalan dünya şuan bu izlenmeyle gelirini minumuma indirmiş durumda vadide de en kral reklamlar var reklam rekorlarının hepsi de bize ait baştan sonra en çok reklam verme gelir kazanma sanal reklam rekorları ne istersen totali önemsemiyor mu
buna gülerim işte yav tüm ülkeyi gösteren tablo nasıl önemsenmez madem öyle ab si arka sokaklardan iyi olan uek yi niye fox a yolladılar niye yd ordan oraya gidiyo ve oynamıyo yerine bbeb oynuyo niye ab si çok iyi olan sultan bitti niye ab de 5.olan kanıt bitti ve bunlara karşılık total zirvesi yapan arka sokaklar bitmiyorda ab de yerlerde sürünmesine rağmen onlar bitiyor oynamıyor vs. birazcık bunları düşünüpte konuşalım sadece izlediğin dizi %8 lik grupta az da olsa izleniyor diye böyle yorumlar yapmak ilginç

- - - Ekleme - - -

diziden ne kadar kazanıyo elinde bi belge var galiba bak bu iş geçen sene tuttu ve bir kesimi etkiledi ondan ötürü kanal d tolerans gösteriyo ve bi süre daha gösterir ama gelir melir işleri hikaye 3 reyting izlenen bi işin bi geliri olamaz reklamlarda oynaması oyuncularının diziye gelir mi kazandırıyo sanki alakaya bak içinin reklamla dolu olması bişey ifade etmez en dandirik kanalın bile içi reklam dolu önemli olan değeridir o reklamın ve yalan dünya şuan bu izlenmeyle gelirini minumuma indirmiş durumda vadide de en kral reklamlar var reklam rekorlarının hepsi de bize ait baştan sonra en çok reklam verme gelir kazanma sanal reklam rekorları ne istersen totali önemsemiyor mu
buna gülerim işte yav tüm ülkeyi gösteren tablo nasıl önemsenmez madem öyle ab si arka sokaklardan iyi olan uek yi niye fox a yolladılar niye yd ordan oraya gidiyo ve oynamıyo yerine bbeb oynuyo niye ab si çok iyi olan sultan bitti niye ab de 5.olan kanıt bitti ve bunlara karşılık total zirvesi yapan arka sokaklar bitmiyorda ab de yerlerde sürünmesine rağmen onlar bitiyor oynamıyor vs. birazcık bunları düşünüpte konuşalım sadece izlediğin dizi %8 lik grupta az da olsa izleniyor diye böyle yorumlar yapmak ilginç

uzun lafın sopası yd nin bitmemesi behzatın bitmemesi ab başarısıdı.

takas çok iyi özetlemiş