Yalan Dünya Gün Değiştirdi!

Düllolar bi gelsin o zaman eğlence kısmı olmadığı için zirveyi kaybedecek. Starcı olsan da bunu sen de iyi biliyorsun. Geçen Sene Umutsuz Ev Kadınları bile geçmişti duellolarda

hıcbısey ıcın emın olma

- - - Ekleme - - -

o ses sınek gıbı ezıcek

Yalan Dünya Fark Atar A/Bde (demek isterdim ama çok zor
)

İnanmıyorum şoktayım Kanal D dizilerin günleriyle oynamaya başlamış. :S O kadar vahim durumdalar demek...

Zaten yeni dizi bombardımanından sonra gün değişikliklerinin olacağı anlaşılıyordu.

Kanal D şu aralar sıkı çalışıyor, eski rahatlıkları yok. Bir yandan Star sıkıştırıyor bir yandan Atv sıkıştırıyor.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya pazartesi iyi gidecektir. Goygoycu O Ses'in reytinglerini kısacağı kesin. Total'de aralarında en şanslı Karadayı.

"O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz." demişsin, evet haklısın zira bu üç yapım eşit koşullarda bu reytingleri almıyor, ilk ikisi kendi karşısında alıyor, üçüncüsü ise 7 reytinglik bir dizi karşısında, üçünü aynı kefeye koyarsak Yalan Dünya 10 gibi bir reyting alamaz.

- - - Ekleme - - -

Pazartesi Yalan Dünya 5,5 alabilr A/B'de, ben öyle düşünüyorum.

O Ses Ocak'ta bitiyor. Survivor Mart'ta başlıyor(?) 2 aylık arada ne yayınlanacak(?)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Survivor eğer haftada 3 gün yayınlanırsa Star'ı kınama içerikli mail bombardımanına tutarım. Kalite kalite diye artislik yapıyorlardı. 3 gün Survivor yayınlamakla kalite olmaz, rezillik olur(!)

Son düzenleme:

O arada YST yayınlanacak ama 2 ay sürmez bence boşluk. O Ses'in Ocakta biteceğinden emin misin ?

Survivorda 3 gün olacak elbette...

O Ses geçen sene Ocak'ta bitmişti. Bu sene de öyle olur diye düşünüyorum. Neey Survivor 3 gün mü!! Şimdiden Star'a mail atmaya başlıyorum.

O Ses geçen sene Ocak'ta bitmişti. Bu sene de öyle olur diye düşünüyorum. Neey Survivor 3 gün mü!! Şimdiden Star'a mail atmaya başlıyorum.

Geçen sene 3 gündü, unuttun mu ? Acun en az haftanın yarısına hükmetmek ister.
Kendi kanalını kursa keşke artık...

starda kalite yok daha kendi kalitesin yarattğı yok show un kalitesin satın aldı

Yanlış düşünmüşsün, Star'a kalsa her gün yayınlar, Acun kalan günlere de proje üretsin diye bakıyordur.

O Ses'te geçen sene her ünlü takımına 18 yarışmacı toplamış. Sonra düellolara geçilmiş.

Fakat bu sene sayıyı artırmışlar herhalde reytingler iyi diye. Çünkü acunn.com'dan takımların yarışmacı sayılarına baktım Hülya'nın takımı şimdiden 24 kişi olmuş. :S Haliyle yarışma Marta kadar uzayacak gibi görünüyor.

Yuh ya reyting iyi diye yarışmanın formatını değiştirmişler resmen.

Şaşırmadım ama sanırım sitede yarışmacı olun reklamı bitti, yakında bitecek galiba, aralık sonu gibi yani...