Düllolar bi gelsin o zaman eğlence kısmı olmadığı için zirveyi kaybedecek. Starcı olsan da bunu sen de iyi biliyorsun. Geçen Sene Umutsuz Ev Kadınları bile geçmişti duellolardao ses 1.cı yıne kımse hayal kurmasın
Düllolar bi gelsin o zaman eğlence kısmı olmadığı için zirveyi kaybedecek. Starcı olsan da bunu sen de iyi biliyorsun. Geçen Sene Umutsuz Ev Kadınları bile geçmişti duellolarda
karadayı o ses her hafta gececek ama hıcbır hafta gecemıo![]()
![]()
Şunu da söylemek lazım. Yalan Dünya'nın tekrarları bile yayınlandığı hemen hemen tüm gün ve zaman dilimlerinde A/B'de çok iyi gitti. Bu da dizinin sağlam bir kitlesi olduğunu gösteriyor.
O Ses Türkiye 13 - Karadayı 11 - Yalan Dünya 10 gibi düz mantık bir sıralama yapmak doğru olmaz. Çünkü üç yapımın da oranlarında değişiklik olacaktır.
Eskiden bu iki yapımın rakibi Arka Sokaklar, Yer Gök Aşk gibi A/B'si zayıf olan dizilerdi şimdi daha güçlü bir rakip geldi. Ben A/B grubunda çok ciddi fark olmayacağını düşünüyorum Totalde ise durum daha farklı tabii. Yalan Dünya muhtemelen biraz düşüş yaşayarak 4.5 reyting civarı alarak ilk 6-7 sıra içinde yer almayı sürdürür.
İnanmıyorum şoktayım Kanal D dizilerin günleriyle oynamaya başlamış. :S O kadar vahim durumdalar demek...
Zaten yeni dizi bombardımanından sonra gün değişikliklerinin olacağı anlaşılıyordu.
Kanal D şu aralar sıkı çalışıyor, eski rahatlıkları yok. Bir yandan Star sıkıştırıyor bir yandan Atv sıkıştırıyor.
- - - Ekleme - - -
Yalan Dünya pazartesi iyi gidecektir. Goygoycu O Ses'in reytinglerini kısacağı kesin. Total'de aralarında en şanslı Karadayı.
Pazartesi Yalan Dünya 5,5 alabilr A/B'de, ben öyle düşünüyorum.
Benim asıl merak ettiğim, O Ses Türkiye bitince Star pazartesi gününe ne koyacak?...
O Ses Ocak'ta bitiyor. Survivor Mart'ta başlıyor(?) 2 aylık arada ne yayınlanacak(?)
- - - Ekleme - - -
Ayrıca Survivor eğer haftada 3 gün yayınlanırsa Star'ı kınama içerikli mail bombardımanına tutarım. Kalite kalite diye artislik yapıyorlardı. 3 gün Survivor yayınlamakla kalite olmaz, rezillik olur(!)
O Ses geçen sene Ocak'ta bitmişti. Bu sene de öyle olur diye düşünüyorum. Neey Survivor 3 gün mü!! Şimdiden Star'a mail atmaya başlıyorum.![]()
Geçen sene 3 gündü, unuttun mu ? Acun en az haftanın yarısına hükmetmek ister.Kendi kanalını kursa keşke artık...
Evet geçen sene 3 gündü ama Star 3 gün yayınlamaz diye düşünmüştüm. :S
Yanlış düşünmüşsün, Star'a kalsa her gün yayınlar, Acun kalan günlere de proje üretsin diye bakıyordur.![]()
O Ses'te geçen sene her ünlü takımına 18 yarışmacı toplamış. Sonra düellolara geçilmiş.
Fakat bu sene sayıyı artırmışlar herhalde reytingler iyi diye. Çünkü acunn.com'dan takımların yarışmacı sayılarına baktım Hülya'nın takımı şimdiden 24 kişi olmuş. :S Haliyle yarışma Marta kadar uzayacak gibi görünüyor.
Yuh ya reyting iyi diye yarışmanın formatını değiştirmişler resmen.![]()