Yalan Dünya Dizisinin Tüm Bölümlerinin Reytingleri

ab de baya düşmüş bu dizi için hiç iyi değil

En azından sırası değişmedi, haftaya yükselir belki yine.

sırası değişmedi ama böyle düşmeye devam ederse sırası da değişecek
3 reyting düşmüş hiçbir neden yokken bence bu dizi için hiç iyi olmayacak

sırası değişmedi ama böyle düşmeye devam ederse sırası da değişecek
3 reyting düşmüş hiçbir neden yokken bence bu dizi için hiç iyi olmayacak

Komedi dizileri çok değişebilir, bana düşmesi değil de bu bölüm düşmesi tuhaf geldi.

Yalan Dünya gibi diziler alışkanlık yapmaz fazla, dram dizilerinde oluyor o haftayı beklemeler, "aaa bu karakterin durumu ne olacak" diye endişelenmeler. Dram dizileri bağımlılık yapıyor maalesef.

bence düşmesi normal bu bölümde okadar güzel komik yerler yoktu.inşallah 12. bölüm müthiş olurda 15 reytingi görürüz

12. bölüm reytingleri eklendi. Dizide 11. bölüme göre düşüş var

14. bölüm reytingleri eklendi
Dizi yükselişte

15. bölüm reytingleri eklendi. Dizi düşüşte

16. bölüm reytingleri eklendi. Dizi Totalde düşerken A/B'de yükselmiş

Dizi düşüşlerde ama bu normal. Hem yaz geliyor hem dizi yavaş yavaş sıkmaya başladı. Her hafta 2 saatlik sitcomun başarısını sürdürmesi beklenemez. Kanal D, dizinin süresini kısaltmazsa gelecek sezon ortalarından itibaren sıkıntı çeker Yalan Dünya...

Geçen haftaki bölümün özetini izledim dün, harikulade bir bölümmüş bana kalırsa, özetlerden dizi izlemek daha çok güldürüyor.

Yeni bölümün başlarını izleyebildim, sanırım konu tekrarı var dizide, bu hiç iyi değil.

20. bölüm reytingleri eklendi. Dizi bu en düşük oranlarını almış.

20.bölüm sezon finali olabilirdi. Uzatmak diziyi güçsüzleştirecek daha çok. Yeni sezonda takviye ve süre konusunda değişiklik lazım.

22. Bölüm reytingleri eklendi. Dizi düşmeye devam ediyor.

Dizi TOTAL grubunda gerilerde kalmaya devam ediyor, A/B grubunda da düsüs devam ediyor..

24. bölüm reytingleri eklenmiştir.

Dizi yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmayı başardı.