Yalan Dünya Dizisinin Tüm Bölümlerinin Reytingleri

Dizinin yeni bölüm reytingleri eklenmiştir. Dizide müthiş bir yükseliş var :)

Dizi bu haftaki reytingleriyle totalde maksimuma, A/B'de de en iyi ikinci sonucuna ulaştı, tebrik ediyorum.

oha reytinglere bak bence mükemmel kanal d için yeter bu sonuçlar heralde öbür hafta zirveyi tekrar alacağını düşünüyorum a/b de büyük süpriz yaparak totaldede 1. olabilir :D

Bu bölümüyle A/B'de 30 share alarak çok büyük bir başarıya imza attı, uzun süredir çok büyük diziler hariç bu share rakamlarını görmüyorduk. :)

Çok güzel bir dizi ab reytingleri zaten hep çok iyiydi total reytingleride yükseldi baya

A/B'den ziyade totaldeki başarı da dikkat çekici. C ve D grubuna hiç hitap etmeyen bir dizi olmasına rağmen 8 reyting gerçekten çok iyi. Biraz daha yükselirse zirveyi bile alabilir totalde de...

A/B'den ziyade totaldeki başarı da dikkat çekici. C ve D grubuna hiç hitap etmeyen bir dizi olmasına rağmen 8 reyting gerçekten çok iyi. Biraz daha yükselirse zirveyi bile alabilir totalde de...

Bu hafta rakipler düştüğü için totalde de zirveye yakın duruyor ama ben hiç ihtimal vermiyorum açıkçası birinciliğe. :)

Dizi bu hafta özellikle A/B grubunda yükselmis.

Yalan Dünya dizisi özellikle A/B grubuda müthiş performans sergiliyor. Dizi, çoğunlukla Total'de 3. olup, A/B'de 1. oluyor. Bu arada A/B'de izlenme oranı iyice artmış. :)

1 reyting kadar düşmüş, ben çok daha fazla azalır sanıyordum, demek ki izleyiciler 1 bölüm kötü gidince hemen harcamıyorlar diziyi. :)

Dünkü bölüm çok iyiydi:D

Merabayınk Ben Orçun.

Merabayınk mı?Bu yınk bu yank bende çirkin(hahaha)

Neyin kafası bu ya:D:D

11. Bölüm reytingleri eklendi. Dizi bu hafta düşüşte.

Bu arada konu 1.000 okunmayı geçmiş :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd