Yalan Dünya Dizisinin Tüm Bölümlerinin Reytingleri

Dizinin yeni bölüm reytingleri eklenmiştir. Dizide müthiş bir yükseliş var

Dizi bu haftaki reytingleriyle totalde maksimuma, A/B'de de en iyi ikinci sonucuna ulaştı, tebrik ediyorum.

oha reytinglere bak bence mükemmel kanal d için yeter bu sonuçlar heralde öbür hafta zirveyi tekrar alacağını düşünüyorum a/b de büyük süpriz yaparak totaldede 1. olabilir

Bu bölümüyle A/B'de 30 share alarak çok büyük bir başarıya imza attı, uzun süredir çok büyük diziler hariç bu share rakamlarını görmüyorduk.

Çok güzel bir dizi ab reytingleri zaten hep çok iyiydi total reytingleride yükseldi baya

A/B'den ziyade totaldeki başarı da dikkat çekici. C ve D grubuna hiç hitap etmeyen bir dizi olmasına rağmen 8 reyting gerçekten çok iyi. Biraz daha yükselirse zirveyi bile alabilir totalde de...

A/B'den ziyade totaldeki başarı da dikkat çekici. C ve D grubuna hiç hitap etmeyen bir dizi olmasına rağmen 8 reyting gerçekten çok iyi. Biraz daha yükselirse zirveyi bile alabilir totalde de...

Bu hafta rakipler düştüğü için totalde de zirveye yakın duruyor ama ben hiç ihtimal vermiyorum açıkçası birinciliğe.

Dizi bu hafta özellikle A/B grubunda yükselmis.

Yalan Dünya dizisi özellikle A/B grubuda müthiş performans sergiliyor. Dizi, çoğunlukla Total'de 3. olup, A/B'de 1. oluyor. Bu arada A/B'de izlenme oranı iyice artmış.

1 reyting kadar düşmüş, ben çok daha fazla azalır sanıyordum, demek ki izleyiciler 1 bölüm kötü gidince hemen harcamıyorlar diziyi.

Dünkü bölüm çok iyiydi

Merabayınk Ben Orçun.

Merabayınk mı?Bu yınk bu yank bende çirkin(hahaha)

Neyin kafası bu ya

reytingleri ab de çok iyi totalde de iyi

11. Bölüm reytingleri eklendi. Dizi bu hafta düşüşte.

Bu arada konu 1.000 okunmayı geçmiş