Birazdan.
imkansız.ss
Hep öyle kalması imkansızdı. O dönem ergenliğini anlatıyorlardı sonra büyüdü büyüdü pınarla büyüdü.Orçun - Reis iş görüşmesi. (İlk Bölümden) Orçun keşke ilk bölümki gibi kalsaydı ağızını uzata uzata konuşuyordu.
@RevaN @xemrexxx @Forumdash @ABAY_06 @yatutarsa
Hep öyle kalmalı evet bu 2. bölümde düzeldi konuşması en azından 1 sezon ergen kalmalıydı.Hep öyle kalması imkansızdı. O dönem ergenliğini anlatıyorlardı sonra büyüdü büyüdü pınarla büyüdü.
Ne 2.bölümü ya ilk sezon bütünlükle öyle geçti, 2. sezon düzeldi.Hep öyle kalmalı evet bu 2. bölümde düzeldi konuşması en azından 1 sezon ergen kalmalıydı.
Yok artık Revan, 2. bölüm senin bilgisayarda vardır aç bi bak.Ne 2.bölümü ya ilk sezon bütünlükle öyle geçti, 2. sezon düzeldi.
En kötüsü bak bu 7. bölümYok artık Revan, 2. bölüm senin bilgisayarda vardır aç bi bak.
Aaaa benim aklımda öyle kalmış demek. .ss İzlemeye izlemeye unuttum tabii ilk sezonu.En kötüsü bak bu 7. bölüm
Avrupa Yakasından nasıl daha iyi olur? 😱Sabahları izliyorum, bu kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama her izleyişimde keyif veriyor. Televizyonda tekrarını görünce mutlu oluyorum. Gerçekten efsane bir sit-com, bana kalırsa Avrupa Yakası'ndan daha iyi. Bir dönem @DR yüzünden forum gıcık olmuştu diziye o yüzden hakkı verilmedi..
Komedi kişiye göre çok değişken bir şey. Bana göre daha iyi açıkçası. 😀Avrupa Yakasından nasıl daha iyi olur? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?