Birazdan.
imkansız.ss
Hep öyle kalması imkansızdı. O dönem ergenliğini anlatıyorlardı sonra büyüdü büyüdü pınarla büyüdü.Orçun - Reis iş görüşmesi. (İlk Bölümden) Orçun keşke ilk bölümki gibi kalsaydı ağızını uzata uzata konuşuyordu.
@RevaN @xemrexxx @Forumdash @ABAY_06 @yatutarsa
Hep öyle kalmalı evet bu 2. bölümde düzeldi konuşması en azından 1 sezon ergen kalmalıydı.Hep öyle kalması imkansızdı. O dönem ergenliğini anlatıyorlardı sonra büyüdü büyüdü pınarla büyüdü.![]()
Ne 2.bölümü ya ilk sezon bütünlükle öyle geçti, 2. sezon düzeldi.Hep öyle kalmalı evet bu 2. bölümde düzeldi konuşması en azından 1 sezon ergen kalmalıydı.![]()
Yok artık Revan, 2. bölüm senin bilgisayarda vardır aç bi bak.Ne 2.bölümü ya ilk sezon bütünlükle öyle geçti, 2. sezon düzeldi.![]()
En kötüsü bak bu 7. bölümYok artık Revan, 2. bölüm senin bilgisayarda vardır aç bi bak.![]()
Aaaa benim aklımda öyle kalmış demek. .ss İzlemeye izlemeye unuttum tabii ilk sezonu.En kötüsü bak bu 7. bölüm
Avrupa Yakasından nasıl daha iyi olur? 😱Sabahları izliyorum, bu kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama her izleyişimde keyif veriyor. Televizyonda tekrarını görünce mutlu oluyorum. Gerçekten efsane bir sit-com, bana kalırsa Avrupa Yakası'ndan daha iyi. Bir dönem @DR yüzünden forum gıcık olmuştu diziye o yüzden hakkı verilmedi..![]()
Komedi kişiye göre çok değişken bir şey. Bana göre daha iyi açıkçası. 😀Avrupa Yakasından nasıl daha iyi olur? 😱