Yalan Dünya 9.Bölüm Yorumları - 9 Mart 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
9.Bölüm Fragmanları

9.Bölüm Özeti:

Deniz ve Rıza'nın terasta çekilen el ele, göz göze görüntüleri magazine düşer. Haberi nişan sonrası hep birlikte izleyen Kocabaş Ailesi ve Nurhayat şoka girer. Şehmuz, evde aile içi kriz toplantısı düzenler. Nurhayat'ın ateş püskürdüğü Deniz, düştüğü bu tatsız durumdan kurtulmak için çözüm aramaktadır. Fırat'ın Yazgısı'nda Deniz'in en büyük düşmanı Zahter'i canlandıran Açılay ise, yine role kendini fazla kaptırır. Gerçekçi olmak adına set dışında da Deniz'i sürekli terslemeye başlar. Bir türlü kendine uygun birini bulamayan Emir, birden bire kadınların ilgi odağı haline gelir. Hatta kadınlar onun için adeta deli olurlar. Bu duruma kendi de çok şaşıran Emir, Bora ile birlikte beklenmedik bu cazibenin nedenini araştırmaya başlar. Buldukları sonuç her ikisi içinde çok şaşırtıcıdır. Dedesi tarafından harçlığı kesilen Orçun ise Reis'in yanında çalışmaya başlar. Bora'ya yardım etmek isteyen Emir de, Yalan Kafe'de ona bir iş ayarlar. Fakat yanlışlık sonucu Bora yerine Reis'in yanından kaçan Orçun işe alınır. Film Festivali nedeni ile yabancı oyuncu ve yönetmenler Cihangir'e akın eder. Hollywood'un seksi yıldızı Pamela Anderson da film festivali için İstanbul'dadır. Üstelik yolu Yalan Kafe'ye düşer. Bora ve Emir de herkes gibi Pamela'yı görüp onunla tanışabilmek için kafeye gider. Büyük hayallerle kafeye giden ikili orada hiç beklemedikleri bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

110.jpg

109.jpg

Pamela Anderson'un konuk olduğu 9.Bölüm yorumları bu konudan yapılacaktır...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Daha erken değil mi cevaa, daha 2 gün var. :)

Bu hafta bu konunun patlamasını umuyorum, bakalım olacak mı ? Bir de Pamela Anderson TT olur gibime geliyor, belki Orçun da olabilir. :)

Daha erken değil mi cevaa, daha 2 gün var. :)

Bu hafta bu konunun patlamasını umuyorum, bakalım olacak mı ? Bir de Pamela Anderson TT olur gibime geliyor, belki Orçun da olabilir. :)

süper Mod.'un biri geçen haftalarda 4 gün önceden açmıştı konuyu :)

Tüm özet bu kadar mı yav, sadece bu konu ekseninde ilerlerse çok düşebilir.

Diziye de az kaldı, 3 saat sonra ben gülme moduna geçiyorum. :)

Herkese iyi seyirler dilerim simdiden.. Bol bol kahkalar atmaniz dilegiyle..

Yine çok iyi bölümdü. Orçun ve Selahattin'in kafe sahneleri iyiydi, Servet de çok güzel İtalyanca konuştu maşallah. Nurhayat ve Deniz'in atışmaları da güldürdü. Bölüm sonunda Orçun muradına erdi ve yanaktan da olsa Pamela Anderson'dan öpücüğü kaptı. 10. bölüm de en az bunun kadar güzel olacak gibi görünüyor. :)

@RevaN

Son düzenleme: