Tam özetsiz değil de kısü özetli çok iyi olur.Keşke özetsiz başlasa AB kesin +6 alır kesin.
Ben şöyle düşündüm Yalan Dünya 19.45 özet verip 20.00'de yeni bölüme girse, 22.00'de Ne Diyosuun başlasa Galip Derviş gibi kısa sürüp 23.30'da bitip Beyaz Show başlardı.Tam özetsiz değil de kısü özetli çok iyi olur.Başka gün olsa mümkün ama Beyaz Show var Cumaları. Yalan Dünyasız Beyaz Show A/B'de 4 reyting aldı. Belki de Kanal D biraz da bunun için kıpırdatmıyordur yerinden diziyi.
°°°mobil mesaj°°°
Olabilir tabii ama riskli bir hamle. Belki de Kanal D böyle düşünüyor.Ben şöyle düşündüm Yalan Dünya 19.45 özet verip 20.00'de yeni bölüme girse, 22.00'de Ne Diyosuun başlasa Galip Derviş gibi kısa sürüp 23.30'da bitip Beyaz Show başlardı.
Ne Diyosuun bana tutacak gibi geldi tanıtımları çok iyi AB'de sürpriz yapar.
Kanal D eğer Yalan Dünya'yı cumada yayınlamakta ısrar edecekse özetsiz başlatması şart. Geçen hafta TOTAL'de yeni bölümü özetine geçildi zaten Sbt anlıklarında da özeti 3.5 dan aşa almıyordu, yeni bölümü olsa 4 ü rahat görürdü. Hem 20.00 - 20.45 diliminde Karagül olmuyor alsana TOTAL'ini arttırma fırsatı işte. AB grubunda zaten hangi saatte yayınlanırsa yayınlansın oranlarını korur dizi.Olabilir tabii ama riskli bir hamle. Belki de Kanal D böyle düşünüyor.
Riski hamle dedim çünkü 22.00"de yeni diziye geçiş yapmak çok riski Cuma akşamları.
Zaten Kanal D kendi yapımı diye YD'yı üvey gibi zirvede olduğu halde Pazartesiye aldı. Geçen senenin boşluğunda o kadar Cuma dedim almadı şimdi Cuma dolunca tekrar eski gününe aldı. Pazartesi olsaydı hiç olmazsa özet yarardı...
°°°mobil mesaj°°°
Bakalım belki de kanal onu düşünüyordur. Zaten bu kadar diziyi sığdırmak için gündü 3'nü yayınlamak gerekir.Kanal D eğer Yalan Dünya'yı cumada yayınlamakta ısrar edecekse özetsiz başlatması şart. Geçen hafta TOTAL'de yeni bölümü özetine geçildi zaten Sbt anlıklarında da özeti 3.5 dan aşa almıyordu, yeni bölümü olsa 4 ü rahat görürdü. Hem 20.00 - 20.45 diliminde Karagül olmuyor alsana TOTAL'ini arttırma fırsatı işte. AB grubunda zaten hangi saatte yayınlanırsa yayınlansın oranlarını korur dizi.
Ne Diyosuun dizisi için dediğin gibi 22.00 çok riskli saat TOTAL'de varlık gösteremez ama AB'de çok iyi gider, YD izleyicisinide kendine çeker.