Yalan Dünya 55. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Yalan Dünya Yeni Bölümüyle Bu Akşam 20.00'de Kanal D'de!

Yeni bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz. :)

10 dakika gibi ben de ayrılacağım diziden üzülerek. :( Sınava çalışmam lazım. Netten izlerim boş bir vakitimde. :)

İzledim bölümü:X İyiydi orta şekerliydi.

Diziye Emir'in çakması kro rolde (yine Emir oynuyor aynı vasfiye -eylem gibi) hiç beceremedi rolunu.Umarım Gülse bu çakma Emir karakterini deneme aşamasında gösterip diziye sokmaz:bağır: Hiç beğenmedim.
@RevaN

Gezi parkı olaylari için bölüm yazıp kanal kabul etmemiş harbiden dedirtti bana:X Çünkü sadece ellerinde gaz maskeleri vardi.Gülse alttan inceden mesaj vermeye çalişmiş gibi geldi:X

Vasfiye bu bölüm yine döktürdü:X Zerrin'e gülemedim çok:(

Daha izleyemedim sınavdan vakit bulamıyorum. 2 saat boşluk bulsam hemen izleyeceğim. :D

Daha bugün izleyebildim nihayet diziyi. :D

Bölüm normaldi hatta normalin altındaydı diyebilirim.

Bölümün yıldızı Tülaydı kesinlikle. Aslında bir hafta daha ertelememek için çekilmiş bölüm olduğu çok belliydi.

Belli ki kadro gezi parkından vakit bulamamış uzun çekmeye ki, bölümün süresi 70 dakikaydı. :)

Bölüm önceki kadar olmasa da iyiydi. Tülay'ın pavyonu edepli bir hale getirmeye çalışması ve Rıza'nın gençlik anısı güzeldi. Gelecek hafta sezon finalinde Açılay gidiyor, Yıldırım Bey geliyor. Merak ediyorum nasıl bir bölüm olacağını.

@RevaN

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato