Yalan Dünya 50. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Yalan Dünya Yeni Bölümüyle Bu Akşam 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz. :)

Bu Bölüm'de Neler Olacak?

Selahattin’in son kontrolleri yapılır. Artık yavaş yavaş yürümeye başlar. Fakat fizyoterapi de alması gerekir. Önce istemez fakat, doktor hanımı görünce hemen fikri değişir ve seanslara başlar. Bu gelişme Vasfiye Teyzenin de gözünden kaçmaz. Kocabaşlar’ın bütün kadınlarını, hatta Deniz’i bile fizyoterapistte karşı doldurmayı başarır. Eylem’den ayrılan Orçun ise bunalımdadır. Herkesten harçlığının dışında para koparmaya çalışan Orçun, yine karanlık işler peşindedir. Vasfiye’nin kışkırtması ile Gülistan’ın içine kurt düşer. Orçun’un uyuşturucu kullandığından şüphelenir. Şehmuz ise yan daireyi satışa çıkartır. Herkes telaşlanırken bir Bora çok rahattır. Evi müşterilere Şehmuz ile dolaştıran Bora’nın yine aklında evden çıkmamak için bin bir plan vardır. Orçun ile Eylem’in barışma ihtimalini hesaplayan Gülistan, bunu önlemek için harekete geçer. Kısa sürede Eylem’i küçük Gülistan’a dönüştürmek için seferber olur. Bahar gelmesine rağmen müşterisinin hediyesi kürkle dolaşan Zerrin, hayvanseverler ve çevrecilerin hedefi olur. Bünyamin ile daha rahat olmak adına da Tülay’ı zorla kendi evine taşınmaya ikna eder. Gülistan, Zerrin’in yerine gelen bu yeni komşudan da hiç haz etmez. Fiyatı düşürdüğü halde yan daireyi bir türlü satamayan Şehmuz, umutsuzluğa kapılır. Nedense Bora’nın gezdirdiği müşteriler evi almaktan vazgeçmektedirler. Her şey planladığı gibi giden Bora’nın keyfi Şehmuz’un daireye alıcının bulduğunu söylemesi ile kaçar. Daire satın alacak isim herkes için sürpriz olur.

Bölüm Sürprizleri

1. Eylem geçen bölüm ayrıldı sanıldı ama ayrılmadı. Aksine daha çok rolle geri döndü.

2. Vasfiye Teyze bu sefer kadınları doldurarak erkeklerin üzerine salacak.

3. Şehmuz bey yan daireyi satışa çıkaracak.

4. Gülistan Eylem'i kendine benzetmeye çalışacak.

5. Sıcak havada kürkü ile dolaşan Zerrin hayvanseverlerin hedefi haline gelecek.

6. Tülay Kocabaşların yan tarafındaki eve yani Zerrin'in evine taşınacak.

7. Daire'ye alıcı bulunur. Alıcı herkes için sürpriz olur.

@OzaN, @Fks14, @xdragxx, @BesaleT, @xemrexxx, @emreemreu, @cevaa, @Orcun_22, @Prncss.., @KK|Batman, @xBUGRAx, @WesTxCoasT, @BuraK, @berkann, @denizz19, @primavera, @Billy Kane, @Forumdash, @hayret bi şey, @SuskunFelon, @yatutarsa, @Almila, @mrt-06, @cookies, @charming, @muffin, @berenist, @Reytinger

@RevaN ben yalan dünya izlemiyorum konularına beni eklemezsen sevinirim :)

Pis Yediliyi izleyipte Yalan Dünyayı niye izlemiyorsun tuhaf. :T: :D

Üstelik TBBT izleyen birisi olarak. :D

TBBT ve Pis Yedili ateşle barut gibi. :D

Pis Yedili kaliteli bir yapım değil fakat lise dizileri her zaman izlenir bana göre. :)
L&M izleyen birisi Yalan Dünya izleyemez zaten kalite farkı var. 😎

Pis Yedili kaliteli bir yapım değil fakat lise dizileri her zaman izlenir bana göre. :)
L&M izleyen birisi Yalan Dünya izleyemez zaten kalite farkı var. 😎

Aksine forumda TBBT, Leyle ile Mecnun izleyen herkes ya Yalan Dünya izlemiştir ya da izliyordur.

Bana pek kaliteli gelmiyor tek Selahattin'e gülüyorum onun da özel bir sebebi var. :D
İlk sezon Orçun da efsaneydi.

Şimdi Zerrin ve Vasfiye Teyze. :D

Yalan Dünya 44. Bölümden itibaren ilk sezona döndü gibi. :) Zaten ben illa beni her sahnede kahkaha attırsın demiyorum. Bazen kahkaha attırıyor ama izlerken yüzümden gülümseme eksik olmuyor. :):)

İlk sezon Orçun da efsaneydi.

Şimdi Zerrin ve Vasfiye Teyze. :D

Yalan Dünya 44. Bölümden itibaren ilk sezona döndü gibi. :) Zaten ben illa beni her sahnede kahkaha attırsın demiyorum. Bazen kahkaha attırıyor ama izlerken yüzümden gülümseme eksik olmuyor. :):)

Yok zaten düşüncene saygı duyarım ama benim işim değil pek sit-com(Avrupa Yakası dışında)
TBBT 20 dakika olduğu için sıkmıyor ve yardırıyor gülmekten. :)

Zerrin: Dedecim bana arada torunum dermisin. :D

Dede: Hayır.

Zerrin: Ok. :F
@yatutarsa

Yeniden izlemeye başladım diziyi. Orçun söz konusu bu bölümde. :)

Arada takip ediyordum da, şimdi biraz daha ayrıntılı izliyorum, tekrar başlamış gibi oldum. :)

Arada takip ediyordum da, şimdi biraz daha ayrıntılı izliyorum, tekrar başlamış gibi oldum. :)

44. Bölümden itibaren ilk sezon gibi mi oldu bana mı öyle geldi bilmiyorum. :):)

Geçen bölüm de çok iyiydi.

- - - Ekleme - - -

Eylem gitti sanmıştım geçen bölüm. İyiki gitmemiş. :):)
@Billy Kane

44. Bölümden itibaren ilk sezon gibi mi oldu bana mı öyle geldi bilmiyorum. :):)

Geçen bölüm de çok iyiydi.

- - - Ekleme - - -

Eylem gitti sanmıştım geçen bölüm. İyiki gitmemiş. :):)
@Billy Kane

Geçen sezon daha iyiydi, daha çok takip ediyordum. Bu sezon biraz duraksadı. 'Vasfiye Teyze' karakteri iyi geldi diziye. 'Eylem' olmasa da olur aslında, robot gibi birşey. Orçun'un hareketlenmesi için o şart tabi. :D

Geçen sezon daha iyiydi, daha çok takip ediyordum. Bu sezon biraz duraksadı. 'Vasfiye Teyze' karakteri iyi geldi diziye. 'Eylem' olmasa da olur aslında, robot gibi birşey. Orçun'un hareketlenmesi için o şart tabi. :D
Eylem`in de başka havası var tabii. :D

Vasfiye Teyze gelmeden 1 bölüm önce hareketlenmeye başladı dizi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato