Yalan Dünya 4. Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakubun tahmini doğru dizi çok büyük hata yaptı geziden 1 gün önce inşaat protestosu yayınlamak nedir yani şimdiki cumhurbaşkanımız demiştiki kimse Yalan dünyayı seyretmesin

neden öyle dedin
Kimsenin dediğiyle yaptığı bir çıkmıyor belkide kendileri bile izliyor olabilir.

Yakubun tahmini doğru dizi çok büyük hata yaptı geziden 1 gün önce inşaat protestosu yayınlamak nedir yani şimdiki cumhurbaşkanımız demiştiki kimse Yalan dünyayı seyretmesin

neden öyle dedin
Bunu ben değil sen demişssin ab de 0.50 nedir yahuu

3 gün değil 1 gün önce belli oldu. :A Ama sen de bu diziyle bir türlü barışmadın. Ne yaptı ki sana? :D
bi şey yapmasına gerek yok, ben taktım bi kere diziye :F şaka bi yana açılay sahnelerini- fıratın yazgısı sahnelerini ve kamera arkasını baya bi izlemişliğim var :d

açılay : bunu da yaptın ya kötülüğüne tüy diktin
- ben kötüyüm :F altta çalan fon müziğin bıraktığı etki zaten daha da güldürüyor. :F

Ben fazla haşır neşir olunca sevemiyorum yd'yi tadımlık daha iyi :A

Ben sezonu iyi açacak diye düşünüyorum çünkü karakterler özlendi.

Total : 4

Ab : 6

Abc1 : 6.5

Bu dizi hep yüksek başladı yani en az 6.38 ile başlamış ama PT2 olduğu için çok iddialı konuşamıyorum. :( Umarım, çok isterim 5.50`yi geçsin, hatta 6 falan alsın ama PT2 olduğu için umudum yok. :( Bi kere izleyici yarı yarıya düşüyor 2. kuşak...

Bu dizi hep yüksek başladı yani en az 6.38 ile başlamış ama PT2 olduğu için çok iddialı konuşamıyorum. :( Umarım, çok isterim 5.50`yi geçsin, hatta 6 falan alsın ama PT2 olduğu için umudum yok. :( Bi kere izleyici yarı yarıya düşüyor 2. kuşak...
5 ve üzeri alacak bence boşluktan. :A

Total - 2.90
Ab - 4.75
ABC1 - 4.50

ab de iyi alır ama eski oranlarını alamaz.bu dizi pt1 dizisi kanal d tutmayan dizinin arkasına bunu koyarsa izlenmez...Ayrıca totalde bence 2 alır ama ab de 4 alır.