Yalan Dünya 3. Bölüm | YENİ BÖLÜM | GRIFFIN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
denizz19 post: 1389580' Alıntı:
Gözlatlarım torbalanır tipim kayar. (Burada yazan gözaltlarım mı olacaktı yoksa aksan mı ?

O yanlışmış.

- - - Ekleme - - -

ABAY_06 post: 1389586' Alıntı:
Eline sağlık güzel olmuş.Herzamanki eleştirimi yapıcam kendinden bişeylerde katmalısın senaryoya bağlı kalarak

Teşekkürler. İnşallah gelecek bölümlerde.

Okumayanlar için yukarı çıksın tekrar.

Bölüm çok güzel olmuş.Sanki yeniden izler gibiyim.Ama ben de arkadaşlara katılıyorum.Repliklerin birebir aynı olmasa daha iyi olur.Yine de ellerine sağlık

Çok güzel olmuş ama kendinden bi şey katmamışsın ki neredeyse kopyala yapıştır haftaya ki bölümü kendin yaz o zaman daha güzel olur eline sağlık.

Bu arada bende varım bu bölüm.
@EveN

mrt-06 post: 1390059' Alıntı:
Çok güzel olmuş ama kendinden bi şey katmamışsın ki neredeyse kopyala yapıştır haftaya ki bölümü kendin yaz o zaman daha güzel olur eline sağlık.

Bu arada bende varım bu bölüm.
@EveN
Bundan sonra sık-sık olursun.

Bence Zerrin'i ve Vasfiye'yi erkenden sok diziye. Eminim ki Gülse Birsel de önceden keşfedebilseydi bir saniye beklemez birinci bölümden eklerdi senaryoya.

Bence Zerrin'i ve Vasfiye'yi erkenden sok diziye. Eminim ki Gülse Birsel de önceden keşfedebilseydi bir saniye beklemez birinci bölümden eklerdi senaryoya.
Zaten bu şekilde fazlasıyla uzuyor, o karakterlere şimdilik yer bulamam.

Zerrin zaten ilk sezondan var, gelecek bölüm olacak ama 2. sezondaki gibi fazla değildi ilk sezon.

güzel olmuş

sahnelerim iyiydi

prncss.. ve primavra sahnesi de iyiydi

Emeğine sağlık @EveN
@OzaN

OzaN: Abi bi yalnız kalamadık ki açılayım. :frown:
KK|Batman: Ozan sen sözlü değil misin? 😕
OzaN: Zaten o yüzden kahve içmek istiyorum.

KK|Batman: Sözlü olduğun için bi başka kızla kahve içmek istiyorsun? 😕
OzaN: Şimdi sen böyle söyleyince benim de kulağıma biraz avam geldi. :frown:

Abin olmuşum.
ne zaman istersen gel bana danış.