Yalan Dünya 3. Bölüm | YENİ BÖLÜM | GRIFFIN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
denizz19 post: 1389580' Alıntı:
Gözlatlarım torbalanır tipim kayar. (Burada yazan gözaltlarım mı olacaktı yoksa aksan mı ? :)

O yanlışmış. :D

- - - Ekleme - - -

ABAY_06 post: 1389586' Alıntı:
Eline sağlık güzel olmuş.Herzamanki eleştirimi yapıcam kendinden bişeylerde katmalısın senaryoya bağlı kalarak :)

Teşekkürler. İnşallah gelecek bölümlerde. :)

Bölüm çok güzel olmuş.Sanki yeniden izler gibiyim.Ama ben de arkadaşlara katılıyorum.Repliklerin birebir aynı olmasa daha iyi olur.Yine de ellerine sağlık :)

Çok güzel olmuş ama kendinden bi şey katmamışsın ki neredeyse kopyala yapıştır haftaya ki bölümü kendin yaz o zaman daha güzel olur eline sağlık.

Bu arada bende varım bu bölüm. :D :D @EveN

mrt-06 post: 1390059' Alıntı:
Çok güzel olmuş ama kendinden bi şey katmamışsın ki neredeyse kopyala yapıştır haftaya ki bölümü kendin yaz o zaman daha güzel olur eline sağlık.

Bu arada bende varım bu bölüm. :D :D @EveN
Bundan sonra sık-sık olursun. :D

Bence Zerrin'i ve Vasfiye'yi erkenden sok diziye. Eminim ki Gülse Birsel de önceden keşfedebilseydi bir saniye beklemez birinci bölümden eklerdi senaryoya. :)

Bence Zerrin'i ve Vasfiye'yi erkenden sok diziye. Eminim ki Gülse Birsel de önceden keşfedebilseydi bir saniye beklemez birinci bölümden eklerdi senaryoya. :)
Zaten bu şekilde fazlasıyla uzuyor, o karakterlere şimdilik yer bulamam.

Zerrin zaten ilk sezondan var, gelecek bölüm olacak ama 2. sezondaki gibi fazla değildi ilk sezon. :)

Emeğine sağlık @EveN
@OzaN

OzaN: Abi bi yalnız kalamadık ki açılayım. :frown:
KK|Batman: Ozan sen sözlü değil misin? 😕
OzaN: Zaten o yüzden kahve içmek istiyorum. :smile:
KK|Batman: Sözlü olduğun için bi başka kızla kahve içmek istiyorsun? 😕
OzaN: Şimdi sen böyle söyleyince benim de kulağıma biraz avam geldi. :frown:

Abin olmuşum. :) ne zaman istersen gel bana danış. :)