Yalan Dünya 26.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sezon pek izlememiştim doğru düzgün.

Dizide baya düzelme var. Gülme efektleri değişmiş ve rahatsız etmeyen bir hal almış çok güzel olmuş. Abartıları da azaltmışlar. Gülse Birsel eleştirileri dikkate almış gibi gözüküyor. :)

Kanal D çok plansız ilerliyor, reklamlar dizinin sonu olacak bu gidişle...

Nurhayat'ın oyunculuk olayı da iyi olmuş cidden. Özellikle son dönemde diziden soğumamın en büyük sebebi Emir'in, Nurhayat'ın, İrem Sak'ın karakterinin(adını hatırlayamadım şu an) ve Çağatay'ın çok abartılı oynamasaydı. Hepsine de bir ayar çekilmiş. Nurhayat da çekilebilir bir hal almış böylece. :D

Nurhayat'ın oyunculuk olayı da iyi olmuş cidden. Özellikle son dönemde diziden soğumamın en büyük sebebi Emir'in, Nurhayat'ın, İrem Sak'ın karakterinin(adını hatırlayamadım şu an) ve Çağatay'ın çok abartılı oynamasaydı. Hepsine de bir ayar çekilmiş. Nurhayat da çekilebilir bir hal almış böylece. :D

Ben nedense abarttıklarını hiç farketmemişim ya, abartılı karakterleri sevdiğimden mi acaba ? :D Ama herkes senin bu yorumunu söylüyor...

Tülayman :D

Bu sezon ilk bölümünü izlemiştim ve beğenmemiştim ama bu bölüm güzeldi.İzleyeceğim Cumaları :D

Gülse Birsel sonunda sesimizi duydu . Senaryo büyük ölçüde düzelmişti ve en beğendim sahne Nurhayat'ın Deniz'e dert yanma sahnesiydi :D Zerrin'in olduğu sahnelerde çok güzeldi :D

Nurhayat-Açılay ve Bora-Bünyamin sahnelerinin öne çıktığı, güzel bir bölümdü. Eylem de şimdilik konuk olarak gözükse de ilerleyen bölümlerde kadroya dahil olduğu zaman eğlendireceğini düşünüyorum. :X

@RevaN