Yalan Dünya 2. Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bak burada adam akıllı görünen 2 oyuncu var.Beyazıt Öztürk ve Gülse Birsel.Sarp Apak 1 saniye görünüyor ve ondada sert diyor.Hasibe Eren'de çok az göründü.Siz komedi dizisi olduğu için espri bekliyorsunuz ama fragmana espri koymaları gerekmiyor.Ayrıca bu fragman bence gayet başarılı.Ana temayı izleyicilere tanıtmak adına oldukça başarılı buldum ben.Ana konuyu anladıysanız problem yok.Zaten anlıyamayan varsa bizde ona hak veriyoruz.O onun problemi.

:) KARDES kanald sistemi yanlis 2 dakka tanıtım yapacak kim ne görcez simdi gördügüme göre çok kotu bir tanıtım olmus sen basarili buldun diye bizdemi basarili bulcaz çok vasat gidecek gibi

:) KARDES kanald sistemi yanlis 2 dakka tanıtım yapacak kim ne görcez simdi gördügüme göre çok kotu bir tanıtım olmus sen basarili buldun diye bizdemi basarili bulcaz çok vasat gidecek gibi

İşte az önce Üstün Dökmen'le Küçük Şeyler adlı program yayınlandı Star'da.Ön yargıyı ele aldılar.Senin yaptığında ön yargıdır.Dizinin daha ilk bölümü yayınlanmadan 2 dk'lık fragmandan "çok vasat gidecek"diye bir yorum çıkarmanın başka ne anlamı olabilir ki?

Tanıtımı beğenmemiş olabilirsin ben de beğenmedim ama bir komedi dizisinin nasıl olduğunu anlamak için en az 1 bölüm şans vermek gerekir. Bu tanıtımla dizinin iyi ya da kötü olduğu çıkarılamaz. :)

Tanıtımı beğenmemiş olabilirsin ben de beğenmedim ama bir komedi dizisinin nasıl olduğunu anlamak için en az 1 bölüm şans vermek gerekir. Bu tanıtımla dizinin iyi ya da kötü olduğu çıkarılamaz. :)

Bu Gürse Birsel Bölüm bası kaç para aliydur simdi ins yaniltir beni tutar ise tamam ama tutmaz ise kanal d zarara ugratacagindan süphem yok ins yaniltir beni cuma günü çünkü izledim dizi yok akasya duragi bakiom bazen

Moderatörün son düzenlenenleri:
güzel olacak gibi duruyor hemde baya güzel avrupa yakası tadında:)
ama türk komedi dizi tarihinde eski bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açacak gibi gözükmüyor

[video=youtube_share;fHlWWtSOpUo]http://youtu.be/fHlWWtSOpUo[/video]

Son tanıtımlar çok güzel, çok beğendim. Sabırsızlıkla bekliyorum :)