Yalan Dünya 2. Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Yalan Dünya dizisinin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı

Moderatörün son düzenlenenleri:
bana Avrupa yakasini hatirlatti <3333 kendimden yüzdeyüz eminim avrupa yakasindaki şahikayi yada burhani da bu diziye alacaklarsi yakinda ... :DD süper begendim ama geske atv de olsa :( Avrupa yakasida ordaydi

Bu ne ya .. bunun için fragman mi yapılır. her dizide olduğu gibi rıza iki kadın arasında kalacak. zaten jon iki kadın arasında kalmayınca rtük hiç bir diziyi yayınlatmıyormuş :))))))

ayrıca mekânlarda çok basit geldi sutıdyo olduğu çok belli..ben daha gerçekçi mekânlar bekliyordum..

ayrıca beyaz hiç olmamış. beyaz showdaki oyunculugunun aynısını diziye taşımış. beyaz yakında kaset yani single da çıkarıyormuş. adamın yapmadıgı bişey kalmadı. yakında başbakanda olmak istiyorum diye ortaya çıkarsa sasırmamak lazım:))))))

Fragman beklentileri karşılamayacak nitelikte maalesef ama 1 dakika bile olmayan bir fragman sonuçta. Dizi iyi olacaktır :)

Bu tür sit-com'ların fragmanı hep kötü olur, sonuçta Avrupa Yakası da fragmandan anlaşılmıyordu, benim beklediğim düzeyde bir fragman açıkçası. Yani kes-biç-yapıştır, bir şey anlaşılmaz bir çorba yap.

Fragmani güzel buldum daha da güzel olabilirdi tabi. Fakat Gülse Birsel'in çok güzel bir proje ortaya koyacagini biliyorum.

cuma günü olur.totalde pek izlenmez ab de izlenir :D

İstanbul'un Altınları'na Ata Demirer konuk olduğunda da fragman kötüydü. Ama dizi süperdi :)

bn beğenmedim ya... :D çok basit bi dizi.. hem iddialı diyolar hemde bu kadr basit yapabiliyolar.... sadece yuh diyorum... ama ratingleri ii gelbilir

Oyunculardan çoğu gözükmüyor.Ve çok az süreli bir fragmanı izleyipte dizi için hayal kırıklığı diyenler siz cidden dizi işinden anlamıyorsunuz.

izledigimize göre berbat kardes

Bak burada adam akıllı görünen 2 oyuncu var.Beyazıt Öztürk ve Gülse Birsel.Sarp Apak 1 saniye görünüyor ve ondada sert diyor.Hasibe Eren'de çok az göründü.Siz komedi dizisi olduğu için espri bekliyorsunuz ama fragmana espri koymaları gerekmiyor.Ayrıca bu fragman bence gayet başarılı.Ana temayı izleyicilere tanıtmak adına oldukça başarılı buldum ben.Ana konuyu anladıysanız problem yok.Zaten anlıyamayan varsa bizde ona hak veriyoruz.O onun problemi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919