Yalan Dünya 1.Bölüm Yorumları - 13 Ocak 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
.d ılk 20 gırerse basarıdır

Kızdırmak için mi sürekli olumsuz tahminler yapıp duruyorsun. Yok tutmaz, yok ilk 20 başarıdır, yok bilmem ne. Yapıcı eleştiriler olsa neyse ama öyle de değil. Bir kere söylersin tamam da neredeyse her konuda aynı şey :)

Ebru Cündübeyoğlu sürprizi güzel olacak :)

Birand twitter'a girişinin yıldönümünü kutluyormuş bugün, 313 bin takipçi, fena değil. Yalan Dünya'ya dakikalar kaldı !

Kızdırmak için mi sürekli olumsuz tahminler yapıp duruyorsun. Yok tutmaz, yok ilk 20 başarıdır, yok bilmem ne. Yapıcı eleştiriler olsa neyse ama öyle de değil. Bir kere söylersin tamam da neredeyse her konuda aynı şey :)

Ebru Cündübeyoğlu sürprizi güzel olacak :)

hocam bana gore . Iyı gıderse helal derız

Kreys bize göre de çok şanslı değil reytingde ama reytingini en azından yarın sabaha kadar dert etmeden güzel bir bölüm izlemek ve gülmek istiyoruz. Sana da tavsiye ederim.

Ertem ŞENER twitter'da kendi programının ve Yalan Dünya'nın tanıtımını yapıyor, ben bu adam için üzülüyorum ya, programı yayından kaldırırsa mahvolacak gibi bir hali var.

Haberler bitti, son saniyeler ! Herkes hazır mı ?

Ertem ŞENER twitter'da kendi programının ve Yalan Dünya'nın tanıtımını yapıyor, ben bu adam için üzülüyorum ya, programı yayından kaldırırsa mahvolacak gibi bir hali var.

Haberler bitti, son saniyeler ! Herkes hazır mı ?

Ertem Şener işsiz kalmaz, programı da yakında kalkmaz yayında :)

Spor gündemi de bitmek üzere, bekliyoruz :)

Mehmet Ali Birand demiş: "Bu akşam kanal d de müthiş bir dizi başlıyor. Yalan Dünya... bu dizi beni çok keyiflendirdi doğrusu. kaçırmayın derim." :)

Bu pek birşey ifade etmez bana göre.Beğenmese bile iğrenç diyecek hali yok zaten Mehmet Ali Birand'ın:)

Tamam düşüncene saygılıyız ama bunu sürekli her fırsatta defalarca söyleyince insan art niyet arıyor ister istemez. Ebru Cündübeyoğlu'yla ilgili haber verilmiş, ilk 20'ye girse iyidir demişsin. Ne alaka ? :)

tt olmus bile beni sasirtacak galba ilk 20 iyidir dedim benim için gerçek anlamda ilk 3e kesin girecektir

dizi başladığından beri yüzümde bir değime olmadı adamlar 2sn de bir gülme efekti koymuşlar

TT'de 1.oldu.. Hayirlisi olsun. Begendim su ana kadar diziyi.

ya şu gülme efektinden dolayı diziye odaklanamıyorum lütfen azaltın şu efektleri...

Şu ana kadar çok iyi değil ama normal her komedi dizisinin ilk bölümü bu havada geçer.

Gülme efekti ama gerçekten çok sıkıcı, hiç gerek yok...

şu anda bir avrupa yakası değil bence o tatta gitmiyor:)
eğer bazı olayları abartırlarsa da böyle devam edecek gibi ama yine de en az 3 bölüm beklemeleyiz
geniş aile'yi çok severdim o da ilk 2 bölümü normaldi 3.bölüm'ü süperdi meseka

bartu küçükçağlayanla beyazıt öztürk dışında hiç bir sahneye gülmedim inşallah düzelir çünkü büyük bir kadro,büyük bir set masrafı yüksek bir dizi.....