Yalan Dünya 1. Bölüm | Yeni Dizi | GRIFFIN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaç Puan?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

Oy: 1 5.6%
  • 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• 13

Oy: 2 11.1%
  • 14

Oy: 2 11.1%
  • 15

Oy: 9 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
S.G.A.T. post: 1367126' Alıntı:
sağol.
bu arada kavgaya gerek yok bence ki darılmayın ama bunun sonunun böyle olacağı önceden belliydi Revan:)
Sonu belli olsa bile beni de yaz dedikten sonra yazmayacak değildim ya.

12 verdim ama kötü olduğundan değil. Güzel ama çok uzun RevaN. Tıpkı dizisi gibi bazı sahneler boşu boşuna ve gereksiz olmuş. Okurken gülmedim ama birkaç kere sırıttım. Birde bu tür bir dizide smileyler ile oyuncuların bizim gözümüzdeki durumunu belli edebilirsin. Veya diyaloglar öncesi oyuncuların durumunu bildirebilirsin. Misal;

dizi kolik bir o kadar şaşırmış haliyle Almila'ya baktı. Gözleri pörtlemiş halinde olan dizi kolik'ten tedirgin olan Almila konuyu hemen değiştirir.

Almila : Şey canım. Senin oyunculuğuna kimse laf atamaz Valla he. :O

Çok güzel olmuş. 15 verdim. :) Jenerikte çok güzel olmuş. :D

yatutarsa kimdi dedim karakter konusuna baktım. :D Yorumları okuyunca anladım. :D

xBUGRAx post: 1367490' Alıntı:
Çok güzel olmuş. 15 verdim. :) Jenerikte çok güzel olmuş. :D

yatutarsa kimdi dedim karakter konusuna baktım. :D Yorumları okuyunca anladım. :D
Teşekkkürler. :)

Evet son dakika değişikliği. :D

@Orcun_22 Bi okusaydın. :bağır:

- - - Ekleme - - -

@OzaN kendi kısımlarını okusaydın bari. :F

OzaN post: 1367526' Alıntı:

Orijinaliyle tamamen aynı gibi dizisini izlemiştim. :D
Yok artık. Baya değişiklik yaptım herkes aynı diyor. Artık tamamen değiştirmek çok zor olur ileride çıkacağım zaten konudan. Şimdilik yol göstersin bu konu. :D

EveN post: 1367532' Alıntı:
Yok artık. Baya değişiklik yaptım herkes aynı diyor. Artık tamamen değiştirmek çok zor olur ileride çıkacağım zaten konudan. Şimdilik yol göstersin bu konu. :D

Karakterler aynı olunca... :D

Bir de aşırı uzun olmuş. Çok çok güzel olsa bile kimse okuyamaz kolay kolay tamamını. :(

OzaN post: 1367538' Alıntı:
Karakterler aynı olunca... :D

Bir de aşırı uzun olmuş. Çok çok güzel olsa bile kimse okuyamaz kolay kolay tamamını. :(
İlk bölüm hatırlarsan baya uzundu. 2 saati geçiyordu. Ne kadar kısaltsam da bu kadar oldu ama diğer bölümler daha kısa. :D

Bölümü okudum kısaca notlarımı paylaşayım.

Diziyi okudum okumasına ama 2 gün sürdü ara verip okudum çok çok çok uzun olmuş kesinlikle kısaltmanı öneriyorum.

Bazı diyaloglar neredeyse dizi ile aynı hatta kopyası.

Bence özgün bi şeylerde katmalısın karakter ve senaryo vb.

Fragman çok güzel olmuş.

Benim rolüm hiç yok orasını söylemiyorum bile.

İlk bölüm için puanım 15 ancak bir daha kine düzeltme olmaz ise 10'dan yukarı veremem. Eline sağlık. @EveN

Bölümü okudum kısaca notlarımı paylaşayım.

Diziyi okudum okumasına ama 2 gün sürdü ara verip okudum çok çok çok uzun olmuş kesinlikle kısaltmanı öneriyorum.

Bazı diyaloglar neredeyse dizi ile aynı hatta kopyası.

Bence özgün bi şeylerde katmalısın karakter ve senaryo vb.

Fragman çok güzel olmuş.

Benim rolüm hiç yok orasını söylemiyorum bile.

İlk bölüm için puanım 15 ancak bir daha kine düzeltme olmaz ise 10'dan yukarı veremem. Eline sağlık. @EveN
Teşekkürler. Diğer bölümler kısalacak zaten, ama dialogları baya bi değiştirdim. İlk bölümü böldüğüm için senin kısmın 2. yarıya düştü.

Dialogları değiştirdim, ama tamamile değiştirmem imkansız. Bu zaman komikliği 0`a iner. :)

- - - Ekleme - - -

Çok sikici olmuŞ puanimi ona gÖre verdİm
Teşekkürler yorumun için.

Sıkıcı derken kastettiğin senin yazdığın gibi erotik sahnelerse, komedide öyle şeyler bekleme. :):) Herkes ilk karşılaştığıyla öpüşemez bu dizide.

Karakter değişimleri falan filan.Belliki oylamada da adaletsizlik baş göstermis. Emeğine sağlık @EveN 15 puan

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Bence diyalogları kendin kurmalısın. Yazı düzenin filan çok iyi. Beğendim sayılır ama uzun kısaltmalısın. :) Puanım; 13 buçuktan 14. :)

EveN post: 1367781' Alıntı:
Teşekkürler. Diğer bölümler kısalacak zaten ama dialogları baya bi değiştirdim. İlk bölümü böldüğüm için senin kısmın 2. yarıya düştü.

Dialogları değiştirdim ama tamamile değiştirmem imkansız. Bu zaman komikliği 0`a iner. :)

- - - Ekleme - - -

Teşekkürler yorumun için.

Sıkıcı derken kastettiğin senin yazdığın gibi erotik sahnelerse komedide öyle şeyler bekleme. :):) Herkes ilk karşılaştığıyla öpüşemez bu dizide.
Erotiklik degil tabikide ama gercektende cok uzun olmus ve hic komik degil..Keske bu bölumü 4 e fln. bölseydin yani 2 günde okudum ..Cünku diger türlu sıkılırdim .... @EveN 😉