Sonu belli olsa bile beni de yaz dedikten sonra yazmayacak değildim ya.S.G.A.T. post: 1367126' Alıntı:sağol.
bu arada kavgaya gerek yok bence ki darılmayın ama bunun sonunun böyle olacağı önceden belliydi Revan
Sonu belli olsa bile beni de yaz dedikten sonra yazmayacak değildim ya.S.G.A.T. post: 1367126' Alıntı:sağol.
bu arada kavgaya gerek yok bence ki darılmayın ama bunun sonunun böyle olacağı önceden belliydi Revan
tamam canım Bi şey demedikEveN post: 1367130' Alıntı:Sonu belli olsa bile beni de yaz dedikten sonra yazmayacak değildim ya.
Teşekkkürler.xBUGRAx post: 1367490' Alıntı:Çok güzel olmuş. 15 verdim. Jenerikte çok güzel olmuş.
yatutarsa kimdi dedim karakter konusuna baktım. Yorumları okuyunca anladım.
EveN post: 1367509' Alıntı:
Yok artık. Baya değişiklik yaptım herkes aynı diyor. Artık tamamen değiştirmek çok zor olur ileride çıkacağım zaten konudan. Şimdilik yol göstersin bu konu.OzaN post: 1367526' Alıntı:
Orijinaliyle tamamen aynı gibi dizisini izlemiştim.
EveN post: 1367532' Alıntı:Yok artık. Baya değişiklik yaptım herkes aynı diyor. Artık tamamen değiştirmek çok zor olur ileride çıkacağım zaten konudan. Şimdilik yol göstersin bu konu.
İlk bölüm hatırlarsan baya uzundu. 2 saati geçiyordu. Ne kadar kısaltsam da bu kadar oldu ama diğer bölümler daha kısa.OzaN post: 1367538' Alıntı:Karakterler aynı olunca...
Bir de aşırı uzun olmuş. Çok çok güzel olsa bile kimse okuyamaz kolay kolay tamamını.
Teşekkürler. Diğer bölümler kısalacak zaten, ama dialogları baya bi değiştirdim. İlk bölümü böldüğüm için senin kısmın 2. yarıya düştü.Bölümü okudum kısaca notlarımı paylaşayım.
Diziyi okudum okumasına ama 2 gün sürdü ara verip okudum çok çok çok uzun olmuş kesinlikle kısaltmanı öneriyorum.
Bazı diyaloglar neredeyse dizi ile aynı hatta kopyası.
Bence özgün bi şeylerde katmalısın karakter ve senaryo vb.
Fragman çok güzel olmuş.
Benim rolüm hiç yok orasını söylemiyorum bile.
İlk bölüm için puanım 15 ancak bir daha kine düzeltme olmaz ise 10'dan yukarı veremem. Eline sağlık. @EveN
Teşekkürler yorumun için.Çok sikici olmuŞ puanimi ona gÖre verdİm
Erotiklik degil tabikide ama gercektende cok uzun olmus ve hic komik degil..Keske bu bölumü 4 e fln. bölseydin yani 2 günde okudum ..Cünku diger türlu sıkılırdim .... @EveN 😉EveN post: 1367781' Alıntı:Teşekkürler. Diğer bölümler kısalacak zaten ama dialogları baya bi değiştirdim. İlk bölümü böldüğüm için senin kısmın 2. yarıya düştü.
Dialogları değiştirdim ama tamamile değiştirmem imkansız. Bu zaman komikliği 0`a iner.
- - - Ekleme - - -
Teşekkürler yorumun için.
Sıkıcı derken kastettiğin senin yazdığın gibi erotik sahnelerse komedide öyle şeyler bekleme. Herkes ilk karşılaştığıyla öpüşemez bu dizide.