Yalı Çapkını'nın Final Tarihi Netleşti! | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,799
Puanı
1,061
3253-yali-capkini-ne-zaman-final-yapacak-kac-bolum-yayinlanacak-final-mi.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen haber geldi.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in üstlendiği, 1. sezonuyla reyting rekorları kıran, 2. sezonda eski başarısından uzak kalsa da yurt dışı satışları nedeniyle 3. sezonda devam eden ama son dönemde reytingleri iyice çöken dizinin 100 bölüme tamamlanmak istendiği konuşuluyordu.

Son bilgiye göre dizi 4 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek olan 101. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

Yalı Çapkını, son 3 bölümüyle Cuma 20.00'de Star'da!

Ilk sezonu gayet güzeldi, sonra senaryo bozdu ve biraktim. Son reytinglerine bakacak olursak da final yapmasi cok dogru bir karar hatta bence gec bile kalindi diyebiliriz. 15. bölümünde Total'de 15+ reyting alan dizinin son hali ciddi derecede senaryo bozukluguna isaret ediyor zaten. Emegi gecenlere tesekkürler, özellikle Cetin Tekindor gibi usta bir oyuncuyu cok özleyecegim ama ona ragmen bu senaryo dayanilir gibi degil yani.

• Beğendim
Reactions: cookies
Yalı Çapkını 98. Bölüm
TOTAL (13) : 2,99
AB (21) : 1,48
ABC1 (23) : 1,72
Bu diziyi hiç izlemedim ancak ilk sezonunun büyük ses getirdiğini ve yüksek reytingler aldığını biliyorum.
Son hâlinin şu reytinglere düşmesi gerçekten ibretlik. Çoktan bitirilmeliydi, kanal ve yapım şirketinin birlikte çalışma anlaşması olduğu için bu kadar uzatıldı. Normal şartlarda bu kadar devam edemezdi.

• Beğendim
Reactions: cookies
Bu diziyi hiç izlemedim ancak ilk sezonunun büyük ses getirdiğini ve yüksek reytingler aldığını biliyorum.
Son hâlinin şu reytinglere düşmesi gerçekten ibretlik. Çoktan bitirilmeliydi, kanal ve yapım şirketinin birlikte çalışma anlaşması olduğu için bu kadar uzatıldı. Normal şartlarda bu kadar devam edemezdi.
Aynen haklısın, Kasım-Aralık'da bitmeliydi

İlk sezonu bayıla bayıla izlerken ikinci sezonun ilk 10-15 bölümünden sonra koşarak uzaklaştığım dizi. Atlaya atlaya da olsa ikinci sezonun kalan bölümlerini izlemiştim ama iyi ki o rezalet üçüncü sezona bakmak gibi bir hata yapmamışım.

Son 3 bölüm bile çok direkt yayınına son verilmeli. Senaryo kurbanı oldu, hem oyunculara hem izleyicilere yazık ettiler.