Nesi var Seyromun bee😠
------
Ne güzel büyütmüşüm beee🤣🤣
------
🤣🤣🤣Ay çok güzel cevapÇaki gibi olurdu.
Nesi var Seyromun bee😠
🤣🤣🤣Ay çok güzel cevapÇaki gibi olurdu.
Always.Nesi var Seyromun bee😠
------
------
🤣🤣🤣Ay çok güzel cevap
Nesi var Seyromun bee😠
------
------
🤣🤣🤣Ay çok güzel cevap
İfakat yine evli adama sarkmışAlways.
Evli adamlarla işim olmaz, sen kendi yediğin nanelere bak edepsiz.İfakat yine evli adama sarkmışmetreslik çıkmıyor demek ki ruhundanserhat gibi
https://twitter.com/x/status/1771247358476427264
İspatın olmayan şeyler hakkında konuşman komikEvli adamlarla işim olmaz, sen kendi yediğin nanelere bak edepsiz.
Benim senin hakkında en büyük ispatım kendi yaptığın rezillikleri başkalarına mal etmeye çalışman.İspatın olmayan şeyler hakkında konuşman komikbak geçen gün Faruk un 500 mesajını koydum Konuya sen de naneleri ispat et bakalım
Kız bir karar ver hem yüzüne bakan yok diyon hem yediğin naneler diyonBenim senin hakkında en büyük ispatım kendi yaptığın rezillikleri başkalarına mal etmeye çalışman.
Ayol o mesajlara tek tek cevap verip elinde patlattım neyin kafası bu.
Ayol nane yemek sadece yüze bakmayla,biriyle bir şeyler yaşamayla mı oluyor kör cahil.Kız bir karar ver hem yüzüne bakan yok diyon hem yediğin naneler diyon
Bişi ispat edemedin senin sözüne karşılık Faruk un mesajları isteyen istediğine inanır
@serhatt o şehmuzu boğar boğar 🤣🤣İfakat yine evli adama sarkmışmetreslik çıkmıyor demek ki ruhundanserhat gibi
https://twitter.com/x/status/1771247358476427264
Sen nane şekeri yemeye dewamke o zamanAyol nane yemek sadece yüze bakmayla,biriyle bir şeyler yaşamayla mı oluyor kör cahil.Attığın iftiralar, söylediğin yalanlar vs. bunlar nane işte.
Kız o bunağın yazdıklarına inanana boğaz köprüsü benden bedava.
Senin gözünde kazım da@serhatt o şehmuzu boğar boğar 🤣🤣
Yok benim gözüm Feritte 🤣🤣Sen nane şekeri yemeye dewamke o zaman
Nagi Queen i izleyip ilim irfan öğrenicem senden anca hafif hatunluk öğrenilir
------
Senin gözünde kazım da
Aaaaaa teneşir paklarYok benim gözüm Feritte 🤣🤣
Ruhum genç 😂😂Aaaaaa teneşir paklar
Ay senin kendini savunamayınca başka şeylere sığınıp kaçmana bayılıyorum.Sen nane şekeri yemeye dewamke o zaman
Nagi Queen i izleyip ilim irfan öğrenicem senden anca hafif hatunluk öğrenilir
------
Senin gözünde kazım da
Yok gııı başım ağriyi telefonu bırakmak istiyorumAy senin kendini savunamayınca başka şeylere sığınıp kaçmana bayılıyorum.
Ağzının payını alınca başın ağriyy nedense yedik bizde.Yok gııı başım ağriyi telefonu bırakmak istiyorumyoksa sana her daim haddini bildiririm
@serhatt o şehmuzu boğar boğar 🤣🤣
Hattuç un içine serhat kaçmış 😱Ay senin kendini savunamayınca başka şeylere sığınıp kaçmana bayılıyorum.
Akıllı kadın.
@serhatt a da yalılar yakışır 😂
Her zaman.@serhatt a da yalılar yakışır 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?