Ne alaka
Ne alaka mı?Ne alakasenaryodaki Pelo olayına acaip tepki var ondanyapımcı el atsın def etsin bu senaristi
Ne alaka mı?Cuma reytinglerine bak bir istersen.
YÇ yi ancak vuslat sahnesi kurtarırReytingle alakası yok ki. YÇ düṣmesi kendi senaryo bozukluğu.
YÇ yi ancak vuslat sahnesi kurtarırRtük ün ceza vereceği türden de olsa
İşte yavaş yavaş öperek geliyor Afra eşsiz bir kadın olduğu için tek bölümde her yerini göstermiyorlar ki ileriye de reyting kalsınZaten o direkten dönmeseydi ṣuan bu halde olmazdı.dizini bile öptü bee
İşte yavaş yavaş öperek geliyor Afra eşsiz bir kadın olduğu için tek bölümde her yerini göstermiyorlar ki ileriye de reyting kalsındaha detaylı olarak @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam ya da @Maskeli Fedai sıvar aman açıklar
@The_Erinch de açıklayabilir de adam kaç yaşına geldi kalbi var
Esi varmidir afranin yasak koymasin Ben esi olsam yasak koyardim Arka sokaklarla esitlensin diyeO istediğimiz anca Netflix'te olur.
Esi varmidir afranin yasak koymasin Ben esi olsam yasak koyardim Arka sokaklarla esitlensin diye
Mesutun esi yasak koydu
Selmes te Boykot etti
Yasak Elma ve yali çapkini gercek hayata yayiliyor
@Yakamoz-Asi
Demek ki senarist beceriksiz oyuncunun suçu ne.
Zamdandir oSenarist zaten adami katil eder oraya hic girme zaten
Dogru yani Pelo'nun sucu yok tabi ki de belki de onu ön plana attiran birileri vardir.
Beni izleyecek dizimin olmamasi rahat gelmiyorSuna'nın talibi bence baṣtan kaybettiolmaz o iṣAbidine yazık adam alıṣveriṣe bile yardım etmeye mahkum
Ben bu Pelo kadar salak bir karakter görmedim. Burak kaç kere daha yüzüne vuracak acaba
Senarist yeni konuları saçıyor hangisi tutarsa ondan devam edecek gibiSuna'nın talibi bence baṣtan kaybettiolmaz o iṣAbidine yazık adam alıṣveriṣe bile yardım etmeye mahkum
Ben bu Pelo kadar salak bir karakter görmedim. Burak kaç kere daha yüzüne vuracak acaba
Senarist yeni konuları saçıyor hangisi tutarsa ondan devam edecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?