Göbüşümle geri atarım kurşunuAaa sen vurul da kurtulalım ayol.
Göbüşümle geri atarım kurşunuAaa sen vurul da kurtulalım ayol.
Zor o biraz.Göbüşümle geri atarım kurşunu
Şevkat Yerimdar dizisinde çok güzeldi.
Olmamalı zaten. Daha şimdiden bir sürü kaos var dizide. Düşüşler bayağı var. O zaman 5'e düşer.3 Olacağını sanmıyorum ya
Yalı Çapkını dizisi sürükleyici senaryosu ve tartışma yaratan olaylarıyla seyirciyi her cuma ekran başında toplamaya devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin yeni bölümünde Ferit’in yardımına ihtiyacı olduğunu gördüğü Pelin’i güvende olması için yalıya getirmesi evde kıyamet koparacak.Aynen yok böyle oyunculuk
Daha da düşmeyeyim diye dizi ön izleme yayınlamış 1 saat önce. Şok.@Angelica
Abidin üzdü Suna'yı, pes!Ben bu bölüm yükseliş bekliyorum
Bunlardan bende bol bol olduğu için hedef sensin bencesi.
Ferit'in annesi zamanında koymalı idi tavrını!Ben bu bölüm yükseliş bekliyorum
Neyse bu olayı sen de yaşamıştın @Forumdash senle @Maskeli Fedai yi basınca Maskeli melununu etkisiz hale getirmiştiBunlardan bende bol bol olduğu için hedef sensin bencesi.
Seyran'ın babası birden düzeldi, çok güzel baba oldu. Devamı gelir inşallah.Ben bu bölüm yükseliş bekliyorum
Hattuş hala❤️ halis ağa aşkını göremedik bu bölüm hayal kırıklığıKızlarını kurbanlık koyun gibi depoda bekletip zamanı gelince sergiye çıkarıp satan adamı "baba gibi baba" diye gazlıyorlar şu an sosyal medyada. Bu enayi seyirciye rağmen bu dizinin aldığı reytingler az bile.
İftiralarının sonunda sende böyle başın eğik ters kelepçeyle gireceksin kodese.Neyse bu olayı sen de yaşamıştın @Forumdash senle @Maskeli Fedai yi basınca Maskeli melununu etkisiz hale getirmişti
https://twitter.com/x/status/1619001630783082498
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?