İğrenç bir bölümdü. Bütün bölüm Ferit zavallısının böğürmelerini ve kadınları aşağılamalarını dinledik, zor dayandım. Umarım düşüşü devam eder de senaryoya müdahale edilir.
Kazımdan beklenmeyen hareketlerdi vallaha
İğrenç bir bölümdü. Bütün bölüm Ferit zavallısının böğürmelerini ve kadınları aşağılamalarını dinledik, zor dayandım. Umarım düşüşü devam eder de senaryoya müdahale edilir.
Kesinlikle öyle. Beni parlaktan soğuttular ya.Kesinlikle. Yani aslında berbat bir bölüme renk kattı.
------
+ Bir milyon
Senarist acilen değişmeli. Öyle kadroya böyle senaryo yakışmıyor. Cidden bıktırdılar 2-3 bölümdür Ferit'in abartı hareketlerini izliyoruz.
Kesinlikle öyle. Beni parlaktan soğuttular ya.
Ve diğer oyuncuların hikayeleri neredeyse yok denecek kadar az. 2 saatlik bölümün neredeyse 100 dakikası sadece Ferit ve Seyran.
Rolü 2 bölümdür az. Hep odasında salona bile inmiyor. Hattuç ile sahnelerini bekliyorum.Aynen. Halis Ağa yoktu neredeyse. Umarım düzeltirler.
Mert Demir çok iyi oynuyor ama.
Rolü 2 bölümdür az. Hep odasında salona bile inmiyor. Hattuç ile sahnelerini bekliyorum.
Aman oynuyor da ne oluyor sinir bozuyor sadece.
Ferit sahnelerinde sen kılıklı metres gibi tepki verdikKesinlikle öyle. Beni parlaktan soğuttular ya.
Ve diğer oyuncuların hikayeleri neredeyse yok denecek kadar az. 2 saatlik bölümün neredeyse 100 dakikası sadece Ferit ve Seyran.
Ferit ölsün.Birisi ölecek diyorlar. Hattuç olur mu?
Ferit ölsün.
Hattuç ölürse diziyi bırakırım, Halis ile geçmişlerinden harika malzeme çıkarabilir senarist.
Ferit ölsün.
Hattuç ölürse diziyi bırakırım, Halis ile geçmişlerinden harika malzeme çıkarabilir senarist.
İfakat İddaa oranı 1.80O zaman bence İfakatmalzemesi bitti çünkü.
İfakat İddaa oranı 1.80
Hattuç İddaa oranı 1.95
Taraf bahsi mi? Alt üst kg var/yok mu ? Başka kombinasyonlar mı ?Garanti iş ifakat gibi.
Taraf bahsi mi? Alt üst kg var/yok mu ? Başka kombinasyonlar mı ?
Yok ölmez o. Onun entrikasına ihtiyacı var dizinin.O zaman bence İfakatmalzemesi bitti çünkü.
Garanti iş ifakat gibi.
Taraf bahsi mi? Alt üst kg var/yok mu ? Başka kombinasyonlar mı ?
Bence seyran ın anasıYok ölmez o. Onun entrikasına ihtiyacı var dizinin.
Senin oran 3.60Kafa karıştırma şimdi, yenge ölecek net.
Carpik in oranı 1.95Bence seyran ın anasısonra kazımla ifakat evlenir
Kesinlikle. Yani aslında berbat bir bölüme renk kattı.
------
+ Bir milyon
Senarist acilen değişmeli. Öyle kadroya böyle senaryo yakışmıyor. Cidden bıktırdılar 2-3 bölümdür Ferit'in abartı hareketlerini izliyoruz.
Dün izledim internetten detaylı yorumu birazdan yapacağım bölümle ilgili. Hep aynı konular. O yüzden düşüşü devam ediyor dizinin.Aynen dün herkes Kazıma hak verdi ya
Sen evlen Kazoşlan.Bence seyran ın anasısonra kazımla ifakat evlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?