Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,930
- Puanı
- 1,060
Siz saat 19 daki özeti nasil geçtinizSultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu![]()
@batuhankaralar
Siz saat 19 daki özeti nasil geçtinizSultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu![]()
Önce kendini sırtlasın 3 reytingten sıyrılsın da bi![]()
![]()
Şırrak diye bir tokat sesi geldi.@Sherlock parmakları yüzünde patladı.Suratın kıpkırmızı oldu.
Sultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu![]()
Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani
seyirci zaten balık hafızalımı bir gün önce bölümü unutssun özete gerek yok cuma içinBiz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırdır herkes sadece izlediği dizilerle ilgili yorum yapabilir diye bir kural mı varDiziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba![]()
Diziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba![]()
Gayet de izliyorum.Diziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba![]()
Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gayet de izliyorum.![]()
He he de geç Melek![]()
Gayet de izliyorum.![]()
Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken
KŞ netten izliyorum.Sen hangi gözle izliyorsun KṢ izlerken acabaFatihten alabiliyorsun demek gözlerini
![]()
İki diziyi de izlemiyorum neyine cevap vereyim.Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken![]()
Geber Rıkfı ( YÇ)Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kütük 👇Afra sultanından vazgeçemez.Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken![]()
Dizinin ertesi günü kaos çıkarmayı biliyorsun ama işgüzar.İki diziyi de izlemiyorum neyine cevap vereyim.![]()
Var da biz mi bilmiyoruz?Hayırdır herkes sadece izlediği dizilerle ilgili yorum yapabilir diye bir kural mı var![]()
Ben bir kaos bağımlısıyım.Geber Rıkfı ( YÇ)
Kütük 👇Afra sultanından vazgeçemez.
Dizinin ertesi günü kaos çıkarmayı biliyorsun ama işgüzar.
------
Var da biz mi bilmiyoruz?Gönüldağı Ramazan
Yedi köy öteden farkediliyor.Ben bir kaos bağımlısıyım.![]()