Keith Long
Favori Üye
Siz saat 19 daki özeti nasil geçtinizSultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu
@batuhankaralar
Siz saat 19 daki özeti nasil geçtinizSultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu
Önce kendini sırtlasın 3 reytingten sıyrılsın da bi
Şırrak diye bir tokat sesi geldi. @Sherlock parmakları yüzünde patladı.Suratın kıpkırmızı oldu.
Sultanın özetimize yetişmeye çalışırken fıtık oldu
Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani
seyirci zaten balık hafızalımı bir gün önce bölümü unutssun özete gerek yok cuma içinBiz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani
Hayırdır herkes sadece izlediği dizilerle ilgili yorum yapabilir diye bir kural mı varDiziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba
Diziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba
Gayet de izliyorum.Diziyi izlemeyenler niye bu kadar ilgili diziyle acaba
Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani
Gayet de izliyorum.
He he de geç Melek
Gayet de izliyorum.
Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken
KŞ netten izliyorum.Sen hangi gözle izliyorsun KṢ izlerken acaba Fatihten alabiliyorsun demek gözlerini
İki diziyi de izlemiyorum neyine cevap vereyim.Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken
Geber Rıkfı ( YÇ)Biz niye kuduralım canısı dibe battınız ya hani
Kütük 👇Afra sultanından vazgeçemez.Hiçbir yazdığıma cevap veremedin valla sen vazgeç yol yakınken
Dizinin ertesi günü kaos çıkarmayı biliyorsun ama işgüzar.İki diziyi de izlemiyorum neyine cevap vereyim.
Var da biz mi bilmiyoruz? Gönüldağı RamazanHayırdır herkes sadece izlediği dizilerle ilgili yorum yapabilir diye bir kural mı var
Ben bir kaos bağımlısıyım.Geber Rıkfı ( YÇ)
Kütük 👇Afra sultanından vazgeçemez.
Dizinin ertesi günü kaos çıkarmayı biliyorsun ama işgüzar.
------
Var da biz mi bilmiyoruz? Gönüldağı Ramazan
Yedi köy öteden farkediliyor. Amatem gibi bir yere yat.Ben bir kaos bağımlısıyım.